Albertirsa, Pest megye Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 200 m2
Közvetítői azonosító: COM 174601329 Azonosító: 32950913
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 333
Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 2011
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 2011
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

A CASANETWORK CEGLÉD eladásra kínálja a 174601329 számú 200 m2 ALBERTIRSAI ÜZLETET+LAKÁST!

ELADÓ 200 m2 ÜZLET+LAKÁS ALBERIRSA egyik legnépszerűbb környékén. Az ELADÓ ÜZLETHELYISÉG+LAKÁS 2010-ben épült tégla építésű és cserép fedésű. A telek alapterülete 529 m2. Az üzlethelyiségben és a lakásban is több klíma biztosítja az enyhülést a nyári melegben. Illetve a vevők komfort érzetét is növeli. Az üzlethelyiség régóta élelmiszerboltként üzemel , a környéken ez az egyetlen ilyen jellegű szolgáltatás. Az üzlethelységen belül kialakításra került egy helyiség ahol fagyi kapható. A 100 m2 üzlethelyiségen kívül az épület oldalában egy könnyűszerkezetű zöldségraktár is található. Természetesen kialakításra került több parkoló illetve ha valaki mozgásában korlátozott Ő is be tud jutni az üzletbe. Minden előírásnak megfelelően lett kialakítva a belső elosztás , az eladótéren kívül , szociális helyiség , raktár , öltöző , zuhanyzó , toalett , iroda , stb . Ebből kifolyólag azonnal kezdheti a vállalkozása tevékenységét az új tulajdonos. A jelenleg ott található gépek és polc rendszerek benne vannak a vételárban. Kivéve azok amelyek valamelyik beszállító cég tulajdonában van.

Lakás:

A 100 m2-s üzlethelyiség fölötti padlástérben egy nagyon jó elosztású szintén 100 m2-s lakás található. Hatalmas egy légtérű modern étkező+konyha+nappali mellet kettő nagyméretű szoba is helyet kapott. Külön helységben található a fürdőszoba illetve a toalett. A padlástéri lakást 2 db klíma tartja hűvösen a nyári melegben, de ősszel illetve tavasszal fűteni is lehet vele. A beépített konyhabútor és a benne található gépek benne vannak a vételárban. Egy tisztasági festés után azonnal költözhető. Kialakításra került egy féltetős autó beálló ami toló ajtóval zárható. Az autó beállóval végében kialakítottak egy 20 m2-s könnyű szerkezetű épületet , ami alkalmas irodának illetve raktárnak is.

Ha nem szeretne utazni a munkahelyére akkor ezzel az ingatlannal a munkát és a lakhatást is megoldja egyszerre.

Irodánk teljes körű segítséget tud nyújtani hitelekhez és az összes államilag finanszírozott családi támogatásokhoz!

Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bátran és szívesen megmutatom!

Megtekintése kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges!

Amennyiben a 174601329 számú A CASANETWORK CEGLÉD által kínált CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!/

Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre.

CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Albertirsa, Pest megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 350 ezer Ft/m²
Pest megye 479,17 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 350 ezer Ft/m²
Pest megye 479,17 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 200-299 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 333
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch