Balatonudvari, Leshegyi utca Eladó általános mezőgazdasági ingatlan
Telekterület 4921 m2
Közvetítői azonosító: COM T027545 Azonosító: 32925222
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 412
Leírás

Árcsökkenés!!!
Balatonudvariban eladó vagy elcserélhető ez az ingatlan!!!
Kiváló áron juthat hozzá ehhez a területhez, ha még ma felhív! Nagyon sok ingatlanom cserél gazdát, Ön se maradjon le!!!!

Árcsökkenést hajtottunk végre, így most a Balaton északi partján Balatonudvariban, Balatonfüredtől 11 km-re, a vízparttól cca. 600 méterre lévő 4921 m2-es szőlőterület eladó vagy elcserélhető!
Jelenleg még szőlő található rajta, Má-1-es besorolású a terület, de művelés alól kivonásra került, így nincs kifüggesztés, így azonnal birtokolhatja. A faluközponttól pár száz méterre,
két úton megközelíthető, a terület mérete: 24*124 méter. Közművek a közelben találhatóak, tehát amennyiben szeretné árammal vagy vízzel is ellátni birtokát, annak nem lesz akadálya.
Csere lehetőségként elfogad tulajdonos, Balatonfüredtől Siófokig ár egységen belül kisebb telket nyaralót, vagy Budapesten, I. II: III: V: VI: VII: XII: kerületekben 1 vagy másfél szobás lakást vagy üzletet.
Ezen kívül Szentendrétől Esztergomig házra, lakásra, nyaralóra, a Duna vonalán, még a szigeten is, Horány, Surány, Monostor, helyiségekben is.
Várom megtisztelő hívását!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Balatonudvari, Leshegyi utca
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 412
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch