Mogyoród, Szentjakab parkfalu Eladó családi ház
Alapterület 280 m2
Telekterület 800 m2
Szobák 5 + 1 fél
Azonosító: 32907513
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 256
Eladó családi ház
Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2016
Komfort luxus
Épület szintjei 2
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc külön és egyben is
Kilátás kertre néz
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2016
Komfort luxus
Épület szintjei 2
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc külön és egyben is
Kilátás kertre néz
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Fenntarthatóság
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés gázkazán
Napelem nincs megadva
Szigetelés nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés gázkazán
Napelem nincs megadva
Szigetelés nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Érdekelnek a fogyasztási költségek? Használd a money.hu kalkulátort!
Leírás

ÁLMAI OTTHONÁT KERESI?
SZERETNÉ ELKERÜLNI AZ ÉPITKEZÉSSEL JÁRÓ PROBLÉMÁKAT?

CSAK AZ IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!

AJÁNLOM FIGYELMÉBE EZT A HANGULATOS ÚJSZERŰ CSALÁDI HÁZAT, AMIT A SZÉP HÁZAK LAKBERENDEZÉSI ÚJSÁG IS KISZEMELT MAGÁNAK, ÉS TÖBB OLDALON KERESZTÜL BEMUTA AZ INGATLANT!

Mogyoródon, a közkedvelt Szent Jakab-parkban, csendes aszfaltozott utcában, ELADÁSRA KÍNÁLUNK, egy hangulatosan parkosított, 800nm-es telken lévő, 2 szintes, 280nm-es hasznos lakóterületű, 5 + 1 fél szobás, modern letisztult, újépítésű, szerkezet kész állapottól kezdve, belsőépítész-lakberendező segítségével kialakított és megtervezett önálló családi házat.

A ház szerkezetkész állapotban volt, amikor a lakberendező felkérést kapott az enteriőrök megtervezésére.
A kibontakozóban lévő terek izgalmas kihívás ígéretével kecsegtettek, a szakemberek lelkesedése a hónapokig tartó munka során mit sem változott.
A megbízó és a lakberendező közötti zökkenőmentes, jó hangulatú munka gyümölcse a most bemutatásra kerülő, modern, kellemes hangulatú családi fészek.

A ház belső megjelenésének tekintetében a tulajdonosnak határozott elképzelései voltak, hogy megvalósítsák álmaik otthonát.
A lakberendező szerepe elsősorban a helyes arányok meghatározása, a színek, formák és anyagok összhangjának megteremtése volt.
Az ötletek sokaságából kiválasztani és beilleszteni a legmegfelelőbbeket oly módon, hogy azok szervesen illeszkedjenek a ház egészének képéhez, és ne oltsák ki egymás hatását.
A kétszintes házban a funkciók jól elkülönülnek egymástól.

A Szent Jakab-park fő jellegzetessége, hogy egy kis amerikai hangulatot kelt azzal, hogy a házak körül nincs kerítés, sorompón keresztül közelíthető meg a terület, mely a 24 órás portaszolgálatnak köszönhetően, maximálisan biztonságos, és a városi nyüzsgő élet zajától mentes.

A Család álma az volt, hogy pesti érdekeltségű cégeik, könnyedén megközelíthetőek legyenek, de madárcsicsergős csendes békés, újszerű környezetben lévő otthonba érkezzenek haza.
Hosszas keresgélés után, így esett a választás a Szent Jakab-parkra, mivel az M3 autópályán keresztül 15 perc alatt kényelmesen el lehet érni a Hősök terét, és onnan könnyedén a város bármely pontja megközelíthető.
Fontos szerepet játszott a tömegközlekedési lehetőség is, amit a HÉV biztosít a ház és az Örs vezér tere között, hiszen a parkfalunál található az egyik megállója.

A ház külső megjelenése egyedi és letisztult. Az utcafront felé egy szintes ház hangulatát árasztja, viszont a hátsó kert felé 2 szintes, emiatt lett a háztartási helyiség szuterén mélységben.

Az utcafront felől megközelíthető lakótér, 147,5nm, ahol 3 + 1 fél szoba és egy 55nm-es nappali – konyha - étkező került kialakításra, mely utóbbi a ház központi helyisége, a közösségi élet színtere, egy légtérbe került kialakításra, viszont funkcionálisan kellemesen elkülönülnek egymástól.
A tágas térérzet és a látványi elemek kiemelése érdekében, a tetősík átriumos magassága ki lett használva, a beltér javára.
A nappali és az egyik szoba, mely fürdőszoba kapcsolatos, tolóajtón keresztül, közvetlenül a terasz felé nyílik, ahonnan a kert is megközelíthető.

A legnagyobb körültekintést a nappalival egy térben lévő konyha megtervezése igényelte. A konyhasziget praktikus megoldást kínált a konyha és a nappali optikai elválasztására, ami bárpultos kialakítással végződik.

Fontos szerepet játszanak a (különböző hangulatokat megjeleníteni képes) változatos világítás-megoldások.

A fiatalasszony régi vágya valósulhatott meg azzal, hogy a családnak nagy mennyiséget befogadó tároló helyre volt szüksége, ezért 1 + 1 fél szobát járható gardróbhelyiségeknek alakítottak ki, amik könnyedén visszaállíthatóak szobává.

Az előrelátó tervezésnek köszönhetően, az elosztás rendkívül átgondolt, a terek tágasak, szellősek maradtak.
A nappali – konyha – étkező funkcionális osztása és az átriumos tetősík, nagyvonalú eleganciát kölcsönöz az enteriőrnek.

A rejtett világítással és korláttal kialakított lépcsőlejáró a 132,5nm alsószintre, egy tágas közlekedőbe érkezik, ahol minőségi beépített szekrények adnak lehetőséget a tárolásra.
Innen nyílik a 2 beállós garázs (ami elektromos garázsajtón keresztül közelíthető meg), a 27nm háztartási helyiség és egy 38nm-es fürdőszoba kapcsolatos szoba, amit jelenleg dolgozószobának és vendégszobának használnak, ami egy önálló terasz, és kertkapcsolattal rendelkezik.
Akár egy különálló lakásként is funkcionálhat, kamasz gyermeknek, vagy nagymamának, nagypapának.

A tetőtőre 5KW napelem került, ami 400 KW energiát képes havonta megtermelni.

Érdeklődés esetén, hívjon bizalommal, megtekintés kizárólag előre egyeztetett időpontban megoldható.

A döntéshez, nagymértékben hozzásegít a hirdetésben megtalálható virtuális séta, aminek köszönhetően minden apró részletet megtekinthet.


Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható.
Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hiteltanácsadásra.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Mogyoród, Szentjakab parkfalu
BKK megállók a közelben
HÉV
H8
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 817,86 ezer Ft/m²
Mogyoród 995,58 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 200-299 m² közötti, újszerű, új építésű eladó házak ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 256
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch