XI. kerület, Hosszúrét Eladó tégla lakás
Alapterület 90 m2
Szobák 3 + 1 fél
Azonosító: 32899568
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 70 454
Eladó tégla lakás
Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2022
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 2
Épület szintjei 2
Lift van
Belmagasság nincs megadva
Fűtés mennyezeti hűtés-fűtés, megújuló energia
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc külön és egyben is
Tájolás délnyugat
Kilátás panorámás
Erkély mérete 54 m2
Kertkapcsolatos igen
Tetőtér nincs megadva
Parkolás teremgarázs hely - benne van az árban
Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2022
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 2
Épület szintjei 2
Lift van
Belmagasság nincs megadva
Fűtés mennyezeti hűtés-fűtés, megújuló energia
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc külön és egyben is
Tájolás délnyugat
Kilátás panorámás
Erkély mérete 54 m2
Kertkapcsolatos igen
Tetőtér nincs megadva
Parkolás teremgarázs hely - benne van az árban
Leírás

Budapesten, a Madárhegyen új építésű lakás eladó! Még 2 szabad lakás!!!
Budapesten, Madárhegyen kínálom megvételre ezt a második emeleti új építésű lakást.
A lakás, az épület jellegének, karakterének meghatározásánál figyelembe vette építtető a szomszédos ingatlanok helyzetét, tájolását, növényzetét és beépíthetőségét. A fentieket figyelembe véve teraszház jellegű épület kerül kialakításra, modernséget tükröző arányrendszerrel úgy, hogy az Észak-keleti homlokzat és az út csatlakozás felőli Dél-keleti homlokzat zárt Keleti sarokban elhelyezett lépcsőházzal, míg a szomszédos kertek felé néző napos, panorámás Dél-nyugati homlokzat az Észak-nyugati homlokzat felé fordulva nyitott lakótérhez nagy üvegfelületekkel kapcsolódó nagy teraszokkal.
A lakásokba lépve előtérbe érkezünk, mely közvetlenül az amerikai konyhás nappalikba vezet, ahonnan szép kilátás nyílik a nagy méretű üvegfalakon keresztül. A nappali tér nagy méretű tolóajtókkal nyitható össze a teraszokkal, így élvezhetővé válik a lakókert és a kertvárosi környezet a lakásokban élők számára. A lakások egyik hálószobája a nappaliból nyílik, míg a többi háló elkülönülve külön terasszal kerül kialakításra. Minden hálószobához tartozik fürdő és gardrób.
A tervezett lakóépület pince, földszint és két emeleti szinttel kerül kialakításra, a felső szintre lifttel ellátott lépcsőházból jutunk.
A földszinten és a két emeleten egy-egy lakás valósul meg, összesen tehát három lakás. A felső szinten lévő lakáshoz 65 m2-es kizárólagos használatú tetőterasz épül.
A lakások kiszolgáló helyiségei a pinceszinten kerülnek kialakításra, négy darab gépkocsi parkoló, bicikli és kuka tároló és a lakásokhoz tartozó tárolók, kazánház, kerti eszköz és takarítószer tároló. A parkolókhoz elektromos autó töltőállomás kerül kialakításra.
A ház természetes klímáját a 44cm vastag, hőszigeteléssel ellátott külső térelhatároló falszerkezetek, valamint a nappali és a szobák nagy üvegfelületei előtt végig futó vízszintes elő tetők-árnyékolók, az INTERNORM - STUDIO KF500-as üvegfalak-ajtók-ablakok - Hőszigetelés (W/m²K-ig) Uw 0,61 - és az üveg szerkezetek előtt futó árnyékolók, zsaluziák biztosítják. A külső nyílászárók maximális RC1N, RC2 betörés elleni védelmet nyújtanak, és a lakások lépcsőházból nyíló ajtói MABISZ minősítéssel rendelkeznek. Külső határoló falai 44 Pth téglából készültek, Internorm homlokzati nyílászárókkal ellátva, zsaluzia távirányítható árnyékolóval kiegészítve. Külső homlokzaton nem éghető 6 cm vtg kőzetgyapot hőszigetelés található.
A födémek monolit vasbeton, ugyanúgy, mint a lépcsőház és liftakna és az épülethosszában végig menő merevítő fal, a földrengés biztonsági előírások miatt.
Lakás bejárati ajtók Internorm gyártmányúak. Belső ajtók: toló ajtók ill. Eclipse tapétaajtók.
A belső burkolatok Cesare Ceramica olasz nagyméretű gress lap, valamint 12 mm vastag fa parketta. A lakásokba a nappaliban biokandalló kerül beépítésre.
Épület külső homlokzatán, lépcsőházban és a teraszokon szintén nagy méretű Cesare Ceramica lapok vannak elhelyezve, a terasz burkolatba résfolyóka került elhelyezésre az üvegkorláton belül. Teraszok vízszigetelése Sika Fóliával, terv szerinti hőszigetelés vakum panellel és PIR hőszigetelő táblákból lett kiépítve. Fűtöttek, áram és víz van, minden teraszra jakuzzi telepíthető, előkészítése megtörtént.
Falakon lélegző Klima White baumit vakolat és glett van, mennyezetek hanggátló gipszkartont kaptak. Ezekre szintén lélegző festék került.
A fűtés-hűtés, melegvíz ellátás lakásonként különálló levegős hőszivattyú rendszerből van megoldva, H-tarifás kedvezménnyel.
A társasház projekt része a tetőteraszon elhelyezett napelemes áramtermelő egység 6KV.
Azt gondolom, a XXI. század minden igényét kielégítő lakást kínálok Önnek megvételre.
Kérem, gondolja át, és amennyiben bővebb információt szeretne, kérem keressen elérhetőségemen.
Előszoba2,47
Nappali am.konyha26,06
Háló I16,97
Fürdő I4,66
Közlekedő0,85
WC1,63
Háló II12,89
Fürdő II3,33
Gardrób II1,75
Össz. lakás:70,61

Össz. lakás:70,61

Egyéb területEmeletErkély54,83
PinceGk.beálló15,00
PinceTároló3,86
TetőTerasz65,00
Össz. egyéb:138,69

Tovább olvasom expand_more
Térkép XI. kerület, Hosszúrét
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
XI. kerület 1,17 millió Ft/m²
Hosszúrét 2,35 millió Ft/m²
Ez az ingatlan 2,42 millió Ft/m²
XI. kerület 1,17 millió Ft/m²
Hosszúrét 2,35 millió Ft/m²
Ez az ingatlan 2,42 millió Ft/m²
Az átlagárat a 80-119 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó lakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m² árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 454
Személyi kölcsön ajánlatunk: 1 500 00 Ft - 60 hónapra
Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) 32 951 Ft/hó THM: 12,57% Érdekel Jogi tudnivalók
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 32 312 Ft/hó THM: 11,13% Érdekel Jogi tudnivalók
Cofidis Fapados Kölcsön Cofidis Fapados Kölcsön 38 324 Ft/hó THM: 19,90% Érdekel Jogi tudnivalók
További ajánlatok arrow_right_alt
A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A kalkuláció csak a tájékoztatást és a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek. Az ingatlan.com Zrt. hitelkalkulátora, a money.hu, az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. További részletek Kevesebb részlet
Promóció
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch