Tiszalök, Városközpont Eladó étterem, vendéglő
Alapterület 174 m2
Azonosító: 32895587
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 737
Eladó étterem, vendéglő
Légkondicionáló van
Légkondicionáló van
Leírás

Tiszalök város belvárosában, 174 m2 melegkonyhás üzlethelyiség/presszo – horgászbolttal(horgász napi jegy/bérlet árusítása)Lottózóval ill. újságárusítással kiegészítve eladó ! A társasházzá nyilvánított , földszintes épület teljes közművel rendelkezik. (Az önálló ingatlanhoz tartoznak az alapító okiratban meghatározott helyiségek.)
A stabil/jó állapotban lévő földszinti épület tetőtérbeépítésre is alkalmas. Belső lépcső kialakítással, 3 szoba+ 4 félszoba külön –külön zuhanyzós mosdóval megépíthető. Erről engedélyezett tetőtér beépítés terve is elkészült.
Az komfortos épület téglaépítésű, 2017-ben, ill. 2019 –ben felújították .Tetőfelújítás ill. külső/belső felújítási munkálatok és műanyag nyílászáró csere történt.
Burkolat: Kerámia minden helyiségben.
Nyílászárók : Műanyag - redőnnyel , hagyományos fanyílászárók.
Melegvíz: 2 db villany boyler
Fűtés : 2 db cserépkályha, 3 db gázkonvektor.
A Presszóban működő Lottózó berendezési tárgyai :Tv, monitor, laptopok, bútorok az irányárban benne vannak. A melegkonyhás részben(konyha, fekete mosogató, fehér mosogató, húselőkészítő, tojás/zöldségmosogató) lévő berendezési tárgyak : 2 db főzőzsámoly, elektromos sütő, mosogató medence… az árban benne vannak.
A horgászbolt készlete, alku tárgya.
Az üzlethelyiséghez tartozik ,az udvaron lévő 2 raktár: zöldségáru raktár, tüzelőtároló .
A Lottózó üzlet bármikor szabadon értékesíthető, ugyan akkor figyelembe kell venni ,hogy a Szerencsejáték Zrt. fenntartja magának a jogot arra, hogy az üzlet, értékesítőhely tulajdonosának, bérlőjének, üzemeltetőjének változása esetén a harmadik féllel kíván-e szerződést kötni !
A presszó 600 m –re van a Tisza Holtág horgász paradicsomtól. A Városi sporttelep 800 m-re van . Aszfaltozott út, jó parkolási lehetőség az Üzlethelyiség előtt!
Kompon keresztül - 14 km-re a világörökség- Tokaj városa…Tiszavasvári Gyógyfürdő 8 km-re , Nyíregyháza 23 km-re van.
A szépen felújított üzlethelyiség, 4 fajta tevékenységgel , kellő alázattal –szakértelemmel végzett munka után, akár egy vendéglátós család megélhetését biztosítja.
Az ingatlan tulajdonjoga rendezett, banki jelzálog nem terheli.

Irányár: 35.900.000.- Ft + ÁFA

Tovább olvasom expand_more
Térkép Tiszalök, Városközpont
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 737
Személyi kölcsön ajánlatunk: 1 500 00 Ft - 60 hónapra
Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) 33 709 Ft/hó THM: 13,69% Érdekel Jogi tudnivalók
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 32 312 Ft/hó THM: 11,13% Érdekel Jogi tudnivalók
Cofidis Fapados Kölcsön Cofidis Fapados Kölcsön 38 324 Ft/hó THM: 19,90% Érdekel Jogi tudnivalók
További ajánlatok arrow_right_alt
A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A kalkuláció csak a tájékoztatást és a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek. Az ingatlan.com Zrt. hitelkalkulátora, a money.hu, az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. További részletek Kevesebb részlet
Promóció
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch