Telki, Pest megye Eladó családi ház
Alapterület 449 m2
Telekterület 2346 m2
Szobák 7
Azonosító: 32882785
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 622
Eladó családi ház
Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2001 és 2010 között
Komfort duplakomfortos
Épület szintjei 3
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc külön és egyben is
Kilátás utcai
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2001 és 2010 között
Komfort duplakomfortos
Épület szintjei 3
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és wc külön és egyben is
Kilátás utcai
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Fenntarthatóság
Átlag gázfogyasztás info 133 m3/hó
Átlag áramfogyasztás info 330 kWh/hó
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés gázkazán
Napelem nincs
Szigetelés van - 14 cm
Energiatanúsítvány CC
Átlag gázfogyasztás info 133 m3/hó
Átlag áramfogyasztás info 330 kWh/hó
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség nincs megadva
Fűtés gázkazán
Napelem nincs
Szigetelés van - 14 cm
Energiatanúsítvány CC
Érdekelnek a fogyasztási költségek? Használd a money.hu kalkulátort!
Leírás

FRISS:
A tulajdonos a határidő előtt beadta az EON-hoz napelemekre a hálózatba visszatáplálási engedèly kérelmet, ami után 1 éven belül telepíthető napelemes mini erőmű (MHKE) a tetőre a règi szabályok szerint, tehát úgy hogy az állam megvásárolja a plusz fel nem használt termelt áramot. Ugye ez november 1 után már nem engedèlyezett. Ezután, egy kb 3 milliós beruházással a ház áramból önellátó lehet.

Nagycsaládosok, több generációs családok, befektetők figyelmébe ajánlom az alábbi ingatlant!

TEKINTSÉK MEG VIDEÓNKAT IS!

REZSIÁR VÁLTOZÁS MENTES INGATLAN, RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN!
A ház rendkívül jó szigetelèsènek köszönhetően a tavalyi gázfogyasztása 1600 m3 volt, ès mivel kèt fűtèskörrel ès mèrèsi ponttal rendelkezik, ez bőven alatta van a 3458 m3-es rezsivèdett limitnek. Ez havi kb. 14 000 forintos gázáltalánynak felel meg. Nagycsaládos kedvezmènnyel az ingatlan 4058 m3-ig rezsivèdett. Villanyórából szintèn kèt mèrèsi ponttal rendelkezik, ezèrt havi 420 kwh-ig rezsivèdett.

A KEDVES VEVŐ A VÁSÁRLÁSSAL EGYIDŐBEN MEGKAPJA AZ ÉPÜLETRŐL KÉSZÜLT DIGITÁLIS 3D-S TÜKRÖZÉST, AMI NAGY SEGÍTSÉG LEHET SZÁMÁRA AZ ÁTALAKÍTÁSBAN, FELÚJÍTÁSBAN, LAKBERENDEZÉSBEN.

KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY!!

KIZÁRÓLAG A MI KÍNÁLATUNKBAN!

Szeretne csendes nyugodt környéken élni? A tágas terek vagy az élhető kert a fontosabb? Örülne, ha nyáron a saját medencéjében hűsíthetné magát? Fontos Önnek a biztonság és az intimitás? Szeretné a szüleit, nagyszüleit maga mellett tudni, de mégis elszeparálva élne tőlük? Akkor ne is keressen tovább, nálunk megtalálta!

Eladó Telki csendes utcájában, egy bruttó 449 nm-es, nettó 408 nm-es (pinceszint + fsz. + fűtött garázs + tetőtér + terasz és az erkélyek fele) 3 szintes, 7 szobás, jó állapotú, 4 autó parkolására alkalmas dupla garázsos, medencés családi ház.

TELEK:
Az új otthona egy 2288 nm-es enyhén lejtős telken helyezkedik el, amihez még tartozik egy 58 nm-es telekrész az utcafronton. A telek teljesen közműves, a kaputól kezdve egy részen letérkövezték, így az autóval történő bejárás nem rongálja a füvet.
A kert hátsó részében találunk egy medencét, fenyőket és a gyermekek részére játszóteret. Ezen kívül akár kialakíthatunk egy kisebb focipályát, vagy teniszpályát, a beépíthetőségi mutató megengedi. A telek teljesen intim, a szomszédok elől elzárt.

HÁZ:
A házat egy Ybl díjas, az utcában lakó építész tervezte, ami 2002-ben épült.
A földszinten megtalálható egy tágas, világos amerikai konyhás nappali, ahonnan kimehetünk a teraszra. Ezeken kívül mellékhelyiség, fürdőszoba, szoba, gardrób található még. Erről a szintről egy folyosón keresztül vezet az út a garázsokhoz, így ha kint esős, vagy rosszabb idő van, akkor kényelmesen bemehetünk a házba. A pinceszintre és a tetőtérbe egy belső lépcsőházon keresztül vezet az út.
A pince szintre leérve találunk egy nagyobb helyiséget, ami akár konditeremnek, tornateremnek is funkcionálhat, illetve két kisebb helyiséget. Ezeken kívül egy külön helyiségben kapott helyet a gépészet is. Kiemelném, hogy a természetes fény bejutása érdekében betonozott angol aknákat alakítottak ki.
A tetőtér kialakítása igen kedvező, ugyanis akár két különálló lakásként alkalmazhatjuk. Lehetőségünk van egy nagyobb, 3 szobás, amerikai konyhás, dupla fürdőszobás és egy kisebb, 1 szoba, konyha, fürdőszobás lakást használni.

HELYISÉGLISTA:
PINCESZINT:
-Lépcsőtér: 6,12 nm
-Gépészet: 8,31 nm
-Tároló: 6,40 nm
-Tároló: 6,67 nm
-Tornaterem: 36,35 nm

FSZ.:
-Előszoba: 5,42 nm
-Nappali: 36,35 nm
-Konyha: 12,17 nm
-Kamra: 0,88 nm
-Gardrób: 2,38 nm
-Közlekedő: 6,60 nm
-WC: 1,73 nm
-WC: 1,73 nm
-Szoba: 17,07 nm
-Fürdőszoba: 9,44 nm
-Gardrób: 4,64 nm
-Közlekedő: 11,63 nm
-Garázs: 29,34 nm
-Garázs: 28,14 nm
-Padláslépcsőtér: 5,88 nm
-Terasz: 49,00 nm

EMELET:
-Közlekedő: 2,42 nm
-Folyosó: 4,84 nm
-Nappali: 22,80 nm
-Kamra: 0,92 nm
-Gardrób: 1,26 nm
-Szoba: 27,92 nm
-Szoba: 12,92 nm
-Szoba: 15,17 nm
-Fürdőszoba: 4,20 nm
-Fürdőszoba: 8,00 nm
-Előszoba + Konyha: 21,60 nm
-Tároló: 1,22 nm
-Tároló: 2,40 nm
-Fürdőszoba: 4,80 nm
-Szoba: 24 nm
-Erkély: 4,95 nm
-Erkély: 3,6 nm

MEDENCE:
A ház ékkövének nyugodtan lehet nevezni a medencét, ami Telki legnagyobb kültéri medencéje. 15 méter hosszú és 5 méter széles mérete kifejezetten alkalmas a kimerítő úszásra. Fokozatosan mélyül, 1,25-től egészen 1,95-ig. Fűthető, az esti órákban a 6 vízalatti reflektor világítja. Alul és körben is hőszigetelt, a vizet kb. két évente cserélik benne.
Burkolata üvegmozaikból van, amit Mapei anyaggal ragasztottak, tehát minőségileg kifogástalan.
A gépészete spanyol, 3 óra alatt megforgatja a 106 m3 vizet a medencében. Az 1500 Wattos szivattyút két éve cserélték. A szűrőjében 900 kg kvarchomok van. A fertőtlenítésről az automata klóradagoló gondoskodik, a nyári szennyeződés elkerülésétől egy motoros, biztonsági ponyva gondoskodik. A medencét kisgyerekek elől teljesen el lehet zárni, köszönhetően a körülötte lévő rácsnak.

MŰSZAKI TARTALOM:
Az ház kiváló műszaki és szerkezeti állapotban van. Az építéskor 1 méter mély sávos betonalapot használtak, amire 10 cm vasaltbeton húztak, majd ellátták 2 réteg vízzáró szigeteléssel, ezáltal a vizesedés kizáró tényező. A külső falak 38 cm-es Porotherm téglából készültek, a belső válaszfalak 10 cm-esek. A szintek között 16 cm-es monolit vasbetonfödém került beépítésre, míg a tetőtérnél fafödémet alkalmaztak. A külső falak vastagsága 58 cm (38-as tégla + 14 cm-es Austrotherm hőszigetelés + 3 réteg vakolat). A villanyhálózat réz kábelekből van. A tetőt 10 cm-es kőzetgyapott szigeteléssel látták el. A héjazata Bramac cserép, alatta párazáró fólia van. A tető sík részén 30 cm-es kőzetgyapott szigetelés van.
Mindenhol fa ablakkeretek vannak, a földszinten 2 rétegű, biztonsági fóliás ablaküveg, az emeleten 3 rétegű biztonságos ablaküveg van beépítve. Redőny a tetőtérben lévő 6 ablakon van. A nyári kellemes hőmérsékletről klíma gondoskodik, a lenti hálóban és az emeleti utcafronti szobában.
A fűtésről gázkazán gondoskodik, aminek a kéménye bélelve van. A nappaliban lévő kandalló kéménye nincs bélelve. A háznak 2 kéménye van, az egyikben 3 kürtő van (gáz + kandalló + szellőző), míg a másikban 1 kürtő van a kandallóban. A fsz-i nappaliban fatüzeléses kandalló található, ami zárt égésterű. A fűtéscsövek 5 rétegűek, az egész házban.
A melegvizet 2 villanybojler adja, 2 vízóra van, a második az a locsoló óra, aminek a díja 500 ft/m3. Ezáltal nincs csatornadíj.
A ház rendelkezik villámhárítóval, a csatornához szennyvízátemelő van, így ha az utcán dugulás van, nem folyik vissza a szennyvíz.
A pince rész fűtött, falai betonfalazóblokkból készült és külső hőszigetelést kapott. A természetes fényt 5 angolakna adja.
A ház riasztóval ellátott, 3 biztonsági bejárati ajtóval rendelkezik, ezáltal 3 külön lakássá alakítható. Éjszakai áram megtalálható, a garázs és a kerti kapubejáró motoros.
A fűtési átalány 20.600 ft/ hó, az építményadó 78.000 ft/év. A villanyt átalány formájában kell fizetni, ami 12.000 ft, a víz fogyasztás alapján fizetendő. A telekommunikációt a Telekom és a Vodafone biztosítja.

KÖRNYÉK:
A ház családiházas övezetben fekszik, nem messze a központtól. Nagyon csendes, a szomszédok kifejezetten rendesek és segítőkészek egymással. Nincs semmilyen zavaró tényező, ami befolyásolhatná a nyugodt életet.

KÖZLEKEDÉS, PARKOLÁS:
A települést a Budakeszi-Telki-Budajenő-Perbál közötti 1103-as út szeli át, ezen kívül Pátyon át Biatorbággyal is összeköti egy mellékút, valamint földúton Nagykovácsi is elérhető. Budapest budai részére, Budaörsre, illetve Győr felé a 15 km-re lévő M1-es autópályán keresztül lehet eljutni. A községen több buszjárat, így a Budapest-Perbál-Zsámbék útvonalon közlekedő 789-es és 795-ös (előbbi Pátyra is betér), valamint a Budajenő-Páty-Biatorbágy-Budapest útvonalon közlekedő 778-as is áthalad.
Parkolni akár lehet a ház előtti füves részen is, illetve a 2 darab dupla garázs egyikében, ahova összesen 4 normál méretű személyautó befér.

AJÁNLOM:
Az ingatlant kifejezetten ajánlom azoknak, akiknek fontos a csend, a nyugalom, nem akarnak elszakadni a főváros adta lehetőségektől. Kifejezetten jó választás lehet az ingatlan nagycsaládosoknak, több generáció összeköltözéséhez, illetve azoknak akik befektetésen gondolkodnak, ugyanis 3 külön lakásként használható.

Ha szeretne kiszabadulni a városi körforgásból, de mégsem akar végleg elszakadni tőle, akkor a legjobb választás ez a csendes, biztonságos környék.
Ha ilyen ingatlant keres, ne is keresse tovább, megtalálta.

HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN ÉS NÉZZE MEG, GARANTÁLTAN CSALÓDÁSMENTES!

AZ INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, A TÉVEDÉS JOGÁT FENNTARTJUK!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Telki, Pest megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 501,09 ezer Ft/m²
Telki 694,87 ezer Ft/m²
Pest megye 708,33 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 501,09 ezer Ft/m²
Telki 694,87 ezer Ft/m²
Pest megye 708,33 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, újszerű, új építésű eladó házak ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 622
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch