III. kerület, Ürömhegy Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 753 m2
Közvetítői azonosító: COM U/04-302 Azonosító: 32880138
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 696
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 21%
Szintterületi mutató 0.4
Bruttó szintterület 301.2
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Beépíthetőség 21%
Szintterületi mutató 0.4
Bruttó szintterület 301.2
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Leírás

ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK Ürömhegy tetején, DÉLI FEKVÉSSEL, PANORÁMÁVAL A TESTVÉRHEGY FELÉ!

A telek 753 nm nagyságú, utcafronti ingatlan, vízszintes, így viszonylag egyszerű a földmunka tekintetében az építkezés, ha csak nem akar valaki föld alatti részt is építeni. Zsákutcában található, ami előnyös, hiszen nincsen átmenő forgalom, gyerekek akár az utcán is játszhatnak, biciklizhetnek, mint a régi szép időkben.

Építhető rá családi ház, ikerház. Mivel 12,8 méter széles, és Lke-2/SZ-IK-` övezetbe sorolható, lehet rá ikresen, telekhatárra építeni. A beépíthető alapterület 15%, vagy 20%, homlokzatmagasság függvényében. A föld alatt is lehet még 25%-ot beépíteni, így akár mélygarázst is építhet.

Csatorna, villany és gáz benn van a telken, a víz bekötése folyamatban van, de már ezzel kibővítve adják át. Az utca egyenlőre nem aszfaltozott, ennek kivitelezése várhatóan 2-3 éven belül történik majd meg.

A telekre készült családi ház terv, amire van érvényes építési engedély. Ez is az ár részét képezi.
A környék folyamatosan fejlődik, egy új "Rózsadomb" épül. Pár perc gyaloglással mind az elővárosi vonatok, mind pedig buszjárat is elérhető akár Csillaghegy, akár Óbuda Fő tér irányába. Iskolák és óvodák is vannak a környéken, valamint számos bevásárlási lehetőség, mint TESCO, ALDI, LIDL, ürömi LIDL, AUCHAN és az Eurocenter. Aki szabadidős tevékenységet keres, tud lovagolni a hegyen lévő lovardába, de választhatja a Csillaghegyi Wellness-fürdőt, vagy akár kirándulhat is a környékbeli erdőkben. A Mészkő Park autóval 5 percre található, ahol játszótér, felnőtt kültéri fitnesz, kosárlabda-, röplabdapálya, asztalitenisz és kutyasétáltató került megépítésre.
Jöjjön, nézze meg az ingatlant, érezze a helyszínen is, hogy ezen a telken állhat majd jövendő otthona! Hétvégén is várom hívását, irodánk több, mint 15 éve szakértőként foglalkozik ingatlanok értékesítésével a környéken! Ha esetleg nem veszem fel, természetesen a lehető leghamarabb visszahívom! Péceli Edit, okleveles ingatlanközvetítő


Fekvés: D
Építési övezet: Lke-2/SZ-IK-1
Beépíthető alapterület: 151 nm
Homlokzat magasság: 6,5 m
Bruttó szint terület: 301 nm
Föld alatti beépíthetőség: 188 nm
Telekre építhető lakásszám: 2
Zöldövezeti, madárcsicsergős
Tömegközlekedés elérhető távolságban van

Ügyintéző: Péceli Edit
Azonosító: U/04-302

Irodáink 2001 óta foglakoznak ingatlanok közvetítésével, a kezdetek óta regionális, területi alapú specializációval.

Egyik SAJÁT WEBOLDALUNK ARANYHEGY-ÜRÖMHEGY ingatlanközvetítésére szakosodott,
ARANYHEGYI INGATLANIRODA néven talál ránk a világhálón.
Weboldalunk a teljes ARANYHEGYI-ÜRÖMHEGYI kínálatunkat tartalmazza,valamint megjelenítjük a területen KERESŐ ÜGYFELEINKET, keresési feltételeik, IGÉNYEIK leírásával.

Ingatlanainkat BEFEKTETÉSI SZEMPONTOK SZERINT is rangsoroljuk. Ha kínálatunk az Ön igényeit nem fedi le, együttműködő ingatlanirodák segítségével törekedni fogunk az Önnek megfelelő ingatlan megtalálására.

Kiemelt működési területünk még ÓBUDA és vonzáskörzete, melyet ÓBUDAI INGATLANIRODA néven talál meg az interneten.
Óbudai régió ingatlanjaival ÓBUDAI INGATLANIRÁDÁNK foglalkozik. Irodánk:1035 Budapest Vörösvári út 13.-(Vihar utca sarkán) található fa épületben.

Óbudai hegyvidék területén ÓBUALUX INGATLANIRODÁNK működik. Irodánk : 1037 Budapest, Erőalja utca 46. szám alatt (Viharhegyi út sarkán) helyezkedik el.
RÓZSADOMBI IRODÁNK Rózsadomb lábánál Lövőház 34. szám alatt (Ezredes utca sarkon) található.

Üröm, Pilisborosjenő, Szentendre területén 3 helyben lakó kollégánk dolgozik, itt ÓBUDÁNTÚL INGATLANIRODA névvel 2097 Pilisborosjenő Templom utca 2. szám (Fő utca sarok) alatt van.

Tovább olvasom expand_more
Térkép III. kerület, Ürömhegy
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ürömhegy 104 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 112,88 ezer Ft/m²
Budapest III. kerület 117 ezer Ft/m²
Ürömhegy 104 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 112,88 ezer Ft/m²
Budapest III. kerület 117 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 0-999 m² közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó telkek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 696
Személyi kölcsön ajánlatunk: 1 500 00 Ft - 60 hónapra
Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) 32 204 Ft/hó THM: 11,45% Érdekel Jogi tudnivalók
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 32 312 Ft/hó THM: 11,13% Érdekel Jogi tudnivalók
Cofidis Fapados Kölcsön Cofidis Fapados Kölcsön 38 324 Ft/hó THM: 19,90% Érdekel Jogi tudnivalók
További ajánlatok arrow_right_alt
A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A kalkuláció csak a tájékoztatást és a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek. Az ingatlan.com Zrt. hitelkalkulátora, a money.hu, az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. További részletek Kevesebb részlet
Promóció
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2021 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch