Tata, Komárom-Esztergom megye Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 330 m2
Azonosító: 32873665
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 622
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

TEKINTSÉK MEG VIDEÓNKAT IS!

Befektetők, vállalkozók figyelmébe ajánlom az alábbi ingatlant!

Kiváló lokációval rendelkező üzletet keres? Fontos Önnek az értékállóság és a jó hozam? Olyan üzletet nyitna, ami egész évben működik? Vendéglátásban, vagy turizmusban gondolkodik?
Akkor itt nem kell választania!

Családi okok miatt, eladó Tatán, a vizek városában egy újszerű állapotú, 2021-ben átadott, 2 szintes, összesen nettó 330,5 nm-es BISZTRÓBÓL, CUKRÁSZDÁBÓL ÉS APARTMANOKBÓL álló vendéglátóipari üzlet, 180 nm-es terasszal.

Az üzlethelyiség egy 339nm-es telken helyezkedik el, az alsó szinten egy 155,9 nm-es, melegkonyhás Bisztró és egy 44,5 nm-es cukrászda működik, míg a felső szinten egy 130,1 nm-es, 9 szobás apartmant alakítottak ki.

Tata és környéke méltán híres arról, hogy több olyan fesztivállal és programmal tud a nagyközönség elé állni, melyek helyi és kistérségi vonzerejükön túl országos, sőt nemzetközi hatókörrel rendelkeznek. A rendezvények jó alkalmat kínálnak arra, hogy márciustól november végéig minden hónapban, vagy minden évszakban az emberek ellátogassanak Tatára, és tartózkodásuk alatt megismerjék a kisváros és térségének ezer arcát.

TÖBBEK KÖZÖTT AZ ALÁBBI PROGRAMOK ÉRHETŐEK EL IDÉN TATÁN:
Tatai tófutás 2022, Tatai Patara Török-kori Történelmi Fesztivál 2022, Országos Fazekasmester Találkozó 2022, Tatai Sokadalom 2022, Tűzugrás a Kálvária-dombon, Víz Zene Virág Fesztivál 2022, Strandröplabda OB tatai állomása, Tóátúszás 2022, Lake Man Rövidtávú Triatlon Országos Bajnokság és Középtávú Magyar Kupa, Klassz a Parton Fesztivál, Bor és Hal ünnep, Tatai Minimaraton és Félmaraton 2022, Városi Folknap és Kézműves Kavalkád, Tata és Térsége Civil Napok, Hadfiak seregszemléje 2022, Öreg-tavi Nagy Halászfesztivál 2022, Tatai Vadlúd Sokadalom 2022.

Ezeken a programokon kívül akár családi rendezvények, ballagások, esküvők megtartására is van lehetőség. Az önkormányzattal érvényes szerződés van, ami által további területeket lehet bérelni a rendezvényekre.

BISZTRÓ:
Az ételt frissen készítik a HACCP-nek megfelelő melegkonyhában, ami akár 2-300 fős létszámot is ki tud szolgálni. Az ételeken kívül kávékból, alkoholos és alkoholmentes italokból lehet választani. A Bisztró belső részén kb. 35-40 fő tud helyet foglalni, míg a teraszon kb. 100 fő.

CUKRÁSZDA:
Ebben a helyiségben fagylaltok, sütemények, kávék, üdítők elfogyasztására van lehetőség. Itt kb. 15-20 fő tud helyet foglalni és igénybe tudják venni a teraszt is.

APARTMAN:
Az apartmanba kívülről tudunk felmenni. A tetőtér beépítése során 9 szobát alakítottak ki. Minden szobához tartozik egy zuhanyzós, WC-vel szerelt fürdőszoba. Ezen kívül kialakításra került egy mini recepció, valamint egy tároló helyiség, közvetlen a bejárat mellett. Minden szoba hűtő-fűtő klímával rendelkezik, így egész évben az évszaknak megfelelő, kellemes hőmérsékletet tudunk beállítani. A szobákban Velux tetőtéri ablakok vannak. A falak dupla tűzálló gipszkartonból vannak, a szobák közötti falak 5 réteg gipszkartonból, amik közé hang és hőszigetelés került. Az optikai kábelek be vannak kötve a szobákba.

HELYISÉGLISTA:
-Közlekedő: 24,60 nm
-Tároló: 1,20 nm
-1.szoba: 12,80 nm
-2.szoba: 11,70 nm
-3.szoba: 11,00 nm
-4.szoba: 9,00 nm
-5.szoba: 15,30 nm
-6.szoba: 9,80 nm
-7.szoba: 11,00 nm
-8.szoba: 11,70 nm
-9.szoba: 12,00 nm
A MÉRETEK NETTÓBAN ÉRTENDŐEK!

MŰSZAKI TARTALOM:
Az épület 2001-ben épült, a tulajdonos 2019-ben vásárolta meg, amikor csak a fal és a tető állt. Az elmúlt két évben teljesen felépítették, a területen minden közmű (víz, gáz, villany, csatorna) teljesen új. A falak B38-as téglából épültek, 20 cm-es grafitos szigetelést kapott. Az aljzatot 15cm-es hőszigeteléssel látták el, és az egész alsó szinten műgyantát használtak burkolat gyanánt. A födém vasbetonból készült, a tetőteret teljesen beépítették. A szigetelését PIR habbal oldották meg. A tető teljesen új, a héjazata Bramac betoncserép.
Az alsó szint fűtését gázkazán biztosítja, a nyílászárók műanyagok. A gázon kívül minden közműdíjat fogyasztás alapján kell fizetni, a gáz átalánydíja havi 60-70 ezer ft.

KÖZLEKEDÉS, PARKOLÁS:
Az üzlet kiváló helyen fekszik, közlekedés szempontjából Komáromba és Tatabányára is kb. 2-300 méterre található a buszmegálló. Parkolni a üzlet saját parkolójában lehetséges, ami 23 autó számára elérhető.

KÖRNYÉK:
A környék kiváló, az Építők parkja végén helyezkedik el, a Tatai tóparttól, kb. 200 méterre. Körülötte játszóterek, kosár- és focipálya található meg.

AJÁNLOM:
Ajánlom azoknak a vállalkozóknak, befektetőknek, akik egy bejáratott üzletet vennének át, amit szinte azonnal működtethet. Akár egész évben nyitva lehet, hiszen a Bisztró és a cukrászda napi igények kielégítésére, rendezvények lebonyolítására tökéletesen megfelel. Az apartmant az egész éves rendezvények miatt, a környező gyárak felsővezetői, külföldről érkező partnerei miatt is lehet működtetni, de akár a zártkörű rendezvényeken jelenlévők elszállásolására is van lehetőség.

A VÉTELÁRBA BELETARTOZIK A TELJES BERENDEZÉS, ÁRUKÉSZLET, A CÉGEK, A PARTNERI SZERZŐDÉSEK, IGÉNY SZERINT AZ ALKALMAZOTTAK IS.

HA TATÁN, EGY IGAZÁN FELKAPOTT HELYEN SZERETNE VÁLLALKOZNI, AKKOR NE GONDOLKOZZON, ITT A LEHETŐSÉG!
AMENNYIBEN LÁT BENNE FANTÁZIÁT, HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN ÉS NÉZZE MEG ÉS TEGYEN EGY AJÁNLATOT!
A TULAJDONOSSAL EURÓBAN IS MEG LEHET EGYEZNI!

HA KAVOSZ HITELBEN, PIACI HITELBEN GONDOLKODIK, VAGY KÍVÁNCSI AZ AKTUÁLIS VENDÉGLÁTÓIPARI ÉS TURISZTIKAI PÁLYÁZATOKRA, CÉGÜNK TUD SEGÍTENI!

AZ INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, A TÉVEDÉS JOGÁT FENNTARTJUK!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Tata, Komárom-Esztergom megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Komárom-Esztergom megye 810,00 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 1,06 millió Ft/m²
Komárom-Esztergom megye 810,00 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 1,06 millió Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, újszerű, új építésű eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 622
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch