Békés, Kökény utca Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 349 m2
Azonosító: 32869787
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 219 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 40%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz telken belül
Csatorna utcában
Beépíthetőség 40%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz telken belül
Csatorna utcában
Leírás

Békés-Dánfokon a Kőrös mellett, újabb kialakitású öszzközműves aszfaltos utcában eladó 349 m2-es sik telek.
Dánfok eredetileg üdülőövezet, és jórészt nyaralóépületek vannak a környéken, de a Kökény utcában már igényes újépitésű családi házak vannak, a besorolása falusias lakóövezet. Újonnan csak legalább 600m2-es telkek alakithatók ki, de mivel ez a telek még az üdülőövezeti "korszakban" lett kialakitva, igy annyival kedvezőbb a beépithetősége, hogy mivel nem éri el az újonnan kialakitandó telkek minimális m2-ét, a 600 m2-t, igy neki nem 30, hanem 40 %-a a beépithető, azaz egy 140m2-es családi ház vagy nyaraló épithető rá.
Gáz a telken, a többi közmű közvetlenül előtte. A Kökény utca végében a telektől kb 300 méterre található a Dánfoki kishajó kikötő, a telek felöli végén meg a Dánfok-Diófás csatornák helyezkedik el horgászati lehetőséggel.

Ha szeretnél közel lakni a természethez , az üdülőközpont, a szabadstrand, és a hajókikötő közvetlen közelében élni, mégis egy igényes újépitésű lakókörnyezetre vágysz, de nem akarsz egy nagy kert gondozásával bajlódni, akkor ezt a telket Neked találták ki.


Ha szeretnél mégis nagyobb telket, akkor eladó a szomszéd telek is. A mérete ugyanekkora, és az ára is. A kettő együtt 698 m2, és egy 210 m2-es alapterületű lakóház épithető rá.
Az ár csak január 31-ig 3,5 millió forint. Érdeklődni telefonon a nulla ös telefonon lehet, vagy emailben a címen.

Kérem a kedves ingatlanközvetitőket, hogy ne keressenek, ez vonatkozik az Otthon Centrum és a Duna House képviselőire is.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Békés, Kökény utca
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 219
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch