Balatonfüred, Veszprém megye Eladó külterületi telek
Telekterület 12000 m2
Közvetítői azonosító: COM U/04-97 Azonosító: 32867389
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 952
Eladó külterületi telek
Beépíthetőség 2%
Szintterületi mutató 0.02
Bruttó szintterület 240
Villany van
Víz van
Gáz nincs
Csatorna van
Beépíthetőség 2%
Szintterületi mutató 0.02
Bruttó szintterület 240
Villany van
Víz van
Gáz nincs
Csatorna van
Leírás

Balatonfüreden, az Aszófő felé eső fejlesztés alatt lévő külterületi részen Villa Vitae, Dobogó-tó és a Sylvestris Kertcentrum között félúton, az újonnan megépült Forrás Sport Parktól 150 m-re lévő, több helyrajzi számon lévő, de egybefüggő terület eladó.
A területen jelenleg elhanyagolt szőlőültetvény található, ennek újratelepítése időszerű. A földterület Balatonra, Tihanyi-félszigetre részpanorámával rendelkezik.
Építési övezeti besorolás: Általános mezőgazdasági övezet(Má)
A kerthasználati mértéket meghaladó növénytermesztés és állattenyésztés céljára, valamint az ezeket szolgáló építmények elhelyezésére kijelölt terület, ahol a növénytermesztés, szőlő- és gyümölcstermesztés, állattenyésztés, továbbá a nevezett tevékenységekkel kapcsolatos szolgáltatás, termékfeldolgozás, tárolás építményei létesíthetők.
Az általános mezőgazdasági terület Má jelű övezet szőlőkataszter I. osztályú szőlőterület területén, az építmény-elhelyezés feltételei: Az övezetben kizárólag min. 2 ha nagyságú, legalább 80%ban szőlővel művelt területre lehet építeni, legfeljebb 2 %-os beépítéssel, max. 800 m2 beépített alapterületű, szőlőtermelést, szőlőfeldolgozást, bortárolást, borturizmust és a lakó funkciót is szolgáló épületet. Az övezetben szakrális építmény a telek méretétől függetlenül - szőlő műveléssel nem hasznosított területen is- elhelyezhető.
A területre, mivel nem éri az a 2 ha méretet (jelenleg a terület 1,4 ha) építeni nem lehet. A feltüntett beépíthetőségi adatok elméleti adatok, amelyeket a szomszédokkal összefogásban lehet elérni. Szomszédos telkek is megvásárolhatók!
Közművek 200 m-en belül elérhetőek. Megközelítése murvás úton a 71-es út felől.

A szomszédságban tőke- és lobby-erős tulajdoni közösség van.
Az ingatlant középtávú befektetésnek ajánlom.
A vásárlás hosszadalmas folyamat, mivel a terület besorolása szőlő: 60 napos kifüggesztés,+ kb 4 hónapos államigazgatási eljárás.
Az eladás sürgős, az ár a terület értékéhez képest kedvező. A Tulajdonos csak gyorsan fizető, készpénzes ügyfélnek szeretné értékesíteni az ingatlanát.

Szalai Péter építészmérnök, ingatlanközvetítőFekvés: Déli
Építési övezet: Szőlő
Beépíthető alapterület: 240 nm
Homlokzat magasság: 5 m
Bruttó szint terület: 240 nm
Föld alatti beépíthetőség: 240 nm

Ügyintéző: Szalai Péter
Azonosító: U/04-97

Tovább olvasom expand_more
Térkép Balatonfüred, Veszprém megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 952
Személyi kölcsön ajánlatunk: 1 500 00 Ft - 60 hónapra
Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) 32 951 Ft/hó THM: 12,57% Érdekel Jogi tudnivalók
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 32 312 Ft/hó THM: 11,13% Érdekel Jogi tudnivalók
Cofidis Fapados Kölcsön Cofidis Fapados Kölcsön 38 324 Ft/hó THM: 19,90% Érdekel Jogi tudnivalók
További ajánlatok arrow_right_alt
A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A kalkuláció csak a tájékoztatást és a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek. Az ingatlan.com Zrt. hitelkalkulátora, a money.hu, az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. További részletek Kevesebb részlet
Promóció
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch