Cegléd, Pest megye Eladó étterem, vendéglő
Alapterület 700 m2
Azonosító: 32856130
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 413
Eladó étterem, vendéglő
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Kivalló Befektetés!
Cegléd központjában vált eladóvá közel 30 éve működő étterem teljes berendezéssel.
Az ingatlan 700 m2-es, beton alapra tégla falazatból épült, egy éve felújításon esett át, beleértve a teljes villanyhálózat cseréjét, az alsó részen festés történt, és udvari részén igényes kerthelyiség lett kialakítva. Kettő szintből áll, az alsó rész 100 fő, a fenti rész akár 120 fő befogadására alkalmas. A két rész külön megközelíthető, így akár egyszerre a két részt külön is lehet működtetni, fenti részen rendezvény, alsó részen az étterem külön tud üzemelni. Az alsó és felső szint között egy ételhordó lift is található, így az ételek felhordása így könnyen megoldott. Rendelkezik személyzeti öltözővel, mosdóval, irodarésszel, raktárral, hűtőházzal. Minden adott, hogy bármikor elkezdheti működtetését, vagy ki is adhatja bérbe.
Az épület előtt parkolási lehetőség biztosított... Nem rég óta van bezárva, így a vendégkört gyorsan vissza lehet csábítani.
Ha Ön keresi étterme megfelelő helyét, vagy csak befektetési célból keres, ez egy kiváló lehetőség, és reális áron lehet ez most az Öné. Hívjon bizalommal, amennyiben kérdése lenne, vagy meg szeretné tekinteni. Sok lehetőséget rejt magában.
Jöjjön, eltekintse meg!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Cegléd, Pest megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 250 ezer Ft/m²
Pest megye 360 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 250 ezer Ft/m²
Pest megye 360 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 413
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch