Egyházaskozár, Baranya megye Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 1600 m2
Közvetítői azonosító: COM ID:1065 Azonosító: 32837934
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 70 408
Eladó egyéb vendéglátó egység
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Dél-Dunántúl GYÖGYSZEME! Bikali Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok szomszédságában 1994 óta folyamatosan üzemeltetett: Ifjúsági Szálló, Erdei Iskola és Lovasudvar üdülőkomplexum keresi új Gazdáját!

Az üdülőkomplexum Hegyhát erdőkkel-mezőkkel körülvett, dimbes-dombos vidéken megbúvó 700 fős nyugodt, bájos kis Baranya megyei településen található.

Az elmúlt évtizedek alatt történt korszerűsítések, folyamatos fejlesztések eredményeként mostanra minőségi, kulturált, európai színvonalú szolgáltatással és vendégvárással, egész éves nyitvatartással, fűthető helyiségekkel, mintegy 140 ággyal várják vendégeiket a szálló és a kisház alsó és felső szintjein egyaránt, amelyhez külön foglalkoztató termek is társulnak.

A két telek együttesen 5830 m2-en terül el (4962 + 868), ebből 1625,62 m2-t tesz ki a beépített terület, amelyből a gazdasági egységek 508 m2-en helyezkednek el.

A szálló és az ifjúsági tábor természetesen minden szükséges szakhatósági engedéllyel rendelkezik. A szálláshelyek mindegyikéhez, mindent kielégítő kapcsolt szolgáltatások tartoznak, mint például a HACCP szabványoknak megfelelő konyha, illetve a hozzátartozó étterem, valamint a különálló kis büfé egység, továbbá mind a kisház, mind az étterem és a konyha alatt egyaránt pincehelyiségek állnak rendelkezésre.

A komplexum eladási ára magában foglalja a szálláshelyhez és a kiegészítő egységekhez tartozó egyéb funkcionális eszközöket, úgy mint például az éttermi és konyhai felszerelések, ágyneműk, különféle huzatok, textíliák, továbbá a családi házban kialakított beépített bútorok, valamint az évszakoknak megfelelő dekorációk.

A birtokhoz tartozik egy külön mezőgazdasági és állattartási gazdasági egység is, amely magában foglal egy istállót, magtárolót, szénatárolót, körkarámot, illetve a gyermekek egyik nagy kedvencét, az állatsimogatót. Mindezek mellett egy jól felszerelt kovács műhely is rendelkezésre áll, valamint egy lovász-lak.

Külön egységet képez a komplexumban az állandó lakhatást szolgáló Pazar családi ház, amely jelenleg is ilyen funkciót tölt be. A mintegy 200 m2-es ingatlan minden luxussal ellátott, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal rendelkezik, ahol a hatalmas terasz és a mellette elhelyezkedő nyári konyha igazi kincs. A kertben a hatalmas árnyat adó fák gyűrűjében megbújó fából készült hinta, a mászóka és a hozzá tartozócsúzda gyermekek nagy örömét szolgálta hosszú éveked át és bizonyára így lesz a jövőben is.

Az erdei iskola programhoz kapcsolódóan a környezetbarát, zöld gondolat jegyében került kialakításra az üdülőkomplexum melegvíz ellátása és fűtése. Ehhez két faapríték tüzelésű kazán és négy napkollektor áll rendelkezésre, melyekkel az épületegyüttes melegvízellátása és fűtése megoldható évi mintegy 100.000 Ft-os költséggel. Emellett minimális önrésszel folyamatban van egy 17 kW-os napkollektor telepítése is a birtokon.

A vízellátás saját kútról biztosított, illetve hidrofor rendszerrel együtt is takarékosan működtethető.

A kereskedelmi üdülőnek új, háromfázisú villamoshálózata van, melynek köszönhetően üzembiztosan működik az egész birtok elektromos energia ellátása.

Mintegy két és fél évtized munkája és szeretete lengi körül e falakat, a leendő tulajdonos számára a kereskedelmi szálláshely megvétele egy rövid távon is gyümölcsöző befektetésként funkcionál. Természetesen amennyiben más formában kívánják hasznosítani a létesítményt, a lehetőségek korlátlanok!

Legyen Ön az, aki tovább formálja a Dél-Dunántúl eme gyöngyszemének jövőjét!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Egyházaskozár, Baranya megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 116,25 ezer Ft/m²
Baranya megye 204,97 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 408
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch