Balatonfenyves, Somogy megye Eladó üdülőövezeti telek
Telekterület 3335 m2
Közvetítői azonosító: COM Te-249 Azonosító: 32831710
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 218
Eladó üdülőövezeti telek
Beépíthetőség 20%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Beépíthetőség 20%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Leírás

Közvetlen vízparti gyönyörű birtok a Balaton déli partján eladó.
(A 28 méter széles magánpart minden lehetőséget kínál, amit a Balaton nyújtani képes. A nagy telekre nagy házat építhet, gyönyörű parkkal.)

Balaton déli partján, a vasút és a vízpart között, csendes nyugodt, nádmentes helyen, 3335 m2 térmértékű, teljesen bekerített, összközműves, közvetlen vízparti telek eladó. A telek 28 méter szélességben, kiépített partvédőművel, saját stéggel csatlakozik a Balaton medréhez. Az ingatlan előtt nincs állami és/vagy önkormányzati földterület, nincs elé tervezve sétány sem, ennél fogva az ingatlan jogtiszta, közvetlen vízparti.

Az igazi értéket a 28 méter közvetlen vízparton és a balatoni panorámán kívül a terület nagysága jelenti. Az egyre zsúfoltabbá váló Balaton parton, egyre kevesebb az ilyen nagyságú egybefüggő földterület.

Az ingatlan a 7-es főközlekedési úttól 470 méter, az M7-es autópálya le- és felhajtójától 3,8 km távolságra van. A vitorlás hajó kikötő 2 km-re található.

Az ingatlan, a jelenleg hatályos Rendezési Terv alapján, 20 % mértékig beépíthető nyaralóval, szabadon állóan, 4,5 méter építménymagassággal. A terület osztható, a legkisebb teleknagyság 550 m2 lehet, az osztott telkek szintén 20 % mértékig kétegységes nyaralóval beépíthetők,- eladhatók,- hasznosíthatók,- üzemeltethetők.

Közművek közül be van vezetve: vezetékes ivóvíz, szennyvíz, villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram is 3 x 25 Amper áramerősséggel, ami 17,25 KWh villamos teljesítményt jelent) és a vezetékes földgáz.

Az ingatlan irányára: 750 millió Ft. Megvásárolhatja: magánszemély, cég, külföldi állampolgár, valamint több magánszemély is, de egyszerre, egy időben, egy adásvételi szerződés keretén belül.

Tisztelt érdeklődő! Szíveskedjék engem a Balatonnál, egyeztetett helyszínen és időpontban megkeresni, ahol találkozunk, minden további információt megkap, bemutatom az ingatlant. A találkozási időpontjának egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát. Várom hívását!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Balatonfenyves, Somogy megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 218
Személyi kölcsön ajánlatunk: 1 500 00 Ft - 60 hónapra
Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) 33 709 Ft/hó THM: 13,69% Érdekel Jogi tudnivalók
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 32 312 Ft/hó THM: 11,13% Érdekel Jogi tudnivalók
Cofidis Fapados Kölcsön Cofidis Fapados Kölcsön 38 324 Ft/hó THM: 19,90% Érdekel Jogi tudnivalók
További ajánlatok arrow_right_alt
A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A kalkuláció csak a tájékoztatást és a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek. Az ingatlan.com Zrt. hitelkalkulátora, a money.hu, az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. További részletek Kevesebb részlet
Promóció
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch