Piliscsaba, Zrínyi utca Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1017 m2
Azonosító: 32814148
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 433
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató 0.6
Bruttó szintterület 610.2
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató 0.6
Bruttó szintterület 610.2
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Leírás

Piliscsaba nagy múltú városa régóta ad otthont a budapesti miliőből elvágyó családoknak. A Pilis idilli környezetében minden megvan, amire a testnek és léleknek szüksége lehet. Festői táj és kirándulási lehetőségek, kulturális és oktatási intézmények, aktív közösségi élet, bevásárlási lehetőségek és Klotildliget villáinak századelői hangulata.

Zöld környezetre vágyik távol a város, zajától? Élhető helyet keres a családjának elérhető közelségben? Fontos Önnek a közösség, a hagyomány és a vidéki nyugalom? A piliscsabai Márialiget frissen megnyílt telkei mindezt nyújtják Önnek, és még sok mást is kínálnak.

Különösen vonzó hely lehet Piliscsaba a hagyományos keresztény értékrendű családoknak és pároknak. Piliscsaba katolikus nagytemploma az 1700-as évek óta áll és gyűjti maga köré a híveket. A Márialigettel szomszédos Klotildligeten pedig az evangélikus, a református és a katolikus egyház is rendelkezik templommal és aktív, elkötelezett közösséggel. Van egyházi óvoda, általános iskola és gimnázium. Cserkészet és a Regnum Marianum közösségek várják a gyermekeket és a fiatalokat. Számtalan más közösség és csoport közül választhatnak az egyházközségek és a gyülekezetek tagjai. A közösségi és kulturális élet sokszínűségét biztosítja a településen több természetjáró és életmód csoport, hagyományőrző és kézműves egyesület, táncház, zeneiskola és művelődési ház is.

Nem kell lemondania a nagyváros előnyeiről, de a kompromisszumokat maga mögött hagyhatja. Márialigetről a Nyugati Pályaudvar mindössze 38 percre van vonattal és hamarosan még könnyebben megközelíthető lesz közúton/autóval az M100-as útról egy újonnan épülő körforgalommal. Az innen Márialigetre bekötő új út mentén kereskedelmi célú épületek is helyet kapnak majd, így el sem kell hagyni a ligetet az alapvető cikkek beszerzéséhez, de pár percnyire a városban található ALDI, Rossmann, Coop, a kiváló helyi szolgáltatók és piactér is.

Márialiget a város szívében található, különálló, jelenleg beépítésre váró ligetes, fás terület. Közművesítése 2022-ben várható. A helyi építési szabályozások mellett minimum 60% zöldterületű, legalább 1000 m²-es telkekkel fog kiépülni. Az itt épülő ingatlanokra – az egységes településkép jegyében – esztétikai ajánlások is vonatkoznak majd, és a közösségi élet erősítése érdekében közösségi terek kialakítására is sor kerül.

Nem mindennapi megtakarítási lehetőséget nyújt az a szabályozás, amely a 2022. december 31-ig építési engedéllyel rendelkező ingatlanok esetén 27% helyett 5%-os áfát biztosít az építkezésre.
Az áfakulcs, a zöldhitel és a CSOK együttese nagyban megkönnyítheti az építkezést.
Ne maradjon le álmai telkéről!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Piliscsaba, Zrínyi utca
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 433
Személyi kölcsön ajánlatunk: 1 500 00 Ft - 60 hónapra
Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) 33 709 Ft/hó THM: 13,69% Érdekel Jogi tudnivalók
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 32 312 Ft/hó THM: 11,13% Érdekel Jogi tudnivalók
Cofidis Fapados Kölcsön Cofidis Fapados Kölcsön 38 324 Ft/hó THM: 19,90% Érdekel Jogi tudnivalók
További ajánlatok arrow_right_alt
A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A kalkuláció csak a tájékoztatást és a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek. Az ingatlan.com Zrt. hitelkalkulátora, a money.hu, az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. További részletek Kevesebb részlet
Promóció
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch