Őrbottyán, Vácbottyán Eladó egyéb telek
Telekterület 10755 m2
Azonosító: 32799876
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 771 Felfedés
Eladó egyéb telek
Beépíthetőség 3%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Beépíthetőség 3%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Leírás

Kivételes lehetőség, páratlan környezetben! Utolsó telkek egyike Őrbottyánban!

Eladásra kínálunk Őrbottyánban két Örök-panorámás telket, melyek kizárólag együtt eladók. A terület lótartás céljára szolgáló mezőgazdasági majorok területéhez tartozik, övezeti besorolása Má-Im.

Főbb jellemzők:
A két telek összesen 10.755 nm, utca frontja együttesen kb. 30 m, hosszúságuk meghaladja, a 350 métert a terület körbe van kerítve. Közművek az utcában találhatók, tovább vezetését és bekötését a terület tulajdonosa a közmű ellátóknál kezdeményezheti, költsége az új tulajdonost terheli.

A helyi építési szabályzat szerint az Má-lm jelű általános mezőgazdasági övezet övezeti paraméterei a következők. Beépítési mód szabadon álló, beépíthető telek legkisebb területe 10.000 m2, legnagyobb beépítettség terepszint felett 3%, legnagyobb épületmagasság 6,0 m, előkert legkisebb mérete 10 m, oldalkert legkisebb mérete 10 m, hátsókert legkisebb mérete 50 m. Az övezetben a korlátozott számú ló, és más, legfeljebb közepes testméretű állat tartása célját szolgáló épületek, az ahhoz tartozó kiegészítő építmények, és a tulajdonos lakása céljára szolgáló épületek helyezhetők el. A részletes információkat Őrbottyán Város helyi építési szabályzatáról és szabályozási tervéről szóló 2/2016. (I. 29.) önkormányzati rendelete tartalmazza.
A telkek két útról is megközelíthetők, melyek közül az egyik út mellett megkezdődött a Kálvária lakópark építése, így a jövőben a környék dinamikus fejlődése várható.

A két telek együttes irányára: 35.000 000 Ft.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem, hívjon akár az esti órákban, vagy hét végén is!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Őrbottyán, Vácbottyán
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 771 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch