III. kerület, Tarhos utca Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1281 m2
Közvetítői azonosító: COM U/03-302 Azonosító: 32798096
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 696
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 20%
Szintterületi mutató 0.4
Bruttó szintterület 512.4
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Beépíthetőség 20%
Szintterületi mutató 0.4
Bruttó szintterület 512.4
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Leírás

ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK Ürömhegy déli lejtőjén, PANORÁMÁVAL A TESTVÉRHEGY FELÉ!

A telek 1281 nm nagyságú, nyélen közelíthető meg. Belül 24,8 méter széles, ami a hegyen RITKASÁG!

Építhető rá családi ház, ikerház, de akár 3 lakás is egy épületben, vagy sorház jelleggel. A beépíthető alapterület 15%, vagy 20%, homlokzatmagasság függvényében. A föld alatt is lehet még 25%-ot beépíteni, így akár mélygarázst is építhet. A telek privát, majdnem sík és gyönyörű. Maga a nyél hozzávetőlegesen 150 nm nagyságú, 3 méter széles.

Csatorna, víz, villany és gáz benn van a telken. Jelenleg még van rajta egy nem túl nagy, kb 40 nm alapterületű, nem túl jó állapotú bontandó ház is. Az ingatlanon fúrt kút is található, ám ez az utóbbi időben nem lett használva, így jelenleg nem túl sok víz található benne. Az utca egyenlőre nem aszfaltozott, ennek kivitelezése várhatóan 2-3 éven belül történik majd meg.

A környék folyamatosan fejlődik, egy új "Rózsadomb" épül. Pár perc gyaloglással mind az elővárosi vonatok, mind pedig buszjárat is elérhető akár Csillaghegy, akár Óbuda Fő tér irányába. Iskolák és óvodák is vannak a környéken, valamint számos bevásárlási lehetőség, mint TESCO, ALDI, LIDL, ürömi LIDL, AUCHAN és az Eurocenter. Aki szabadidős tevékenységet keres, tud lovagolni a hegyen lévő lovardába, de választhatja a Csillaghegyi Wellness-fürdőt, vagy akár kirándulhat is a környékbeli erdőkben. A Mészkő Park autóval 5 percre található, ahol játszótér, felnőtt kültéri fitnesz, kosárlabda-, röplabdapálya, asztalitenisz és kutyasétáltató került megépítésre.

Jöjjön, nézze meg az ingatlant, érezze a helyszínen is, hogy ezen a telken állhat majd jövendő otthona! Hétvégén is várom hívását, irodánk több, mint 15 éve szakértőként foglalkozik ingatlanok értékesítésével a környéken! Ha esetleg nem veszem fel, természetesen a lehető leghamarabb visszahívom! Péceli Edit, okleveles ingatlanközvetítő


Fekvés: D
Építési övezet: Lke-2/SZ-IK-1
Beépíthető alapterület: 256 nm
Homlokzat magasság: 6,5 m
Bruttó szint terület: 512 nm
Föld alatti beépíthetőség: 320 nm
Telekre építhető lakásszám: 3
Zöldövezeti, madárcsicsergős
Tömegközlekedés elérhető távolságban van

Ügyintéző: Péceli Edit
Azonosító: U/03-302

Irodáink 2001 óta foglakoznak ingatlanok közvetítésével, a kezdetek óta regionális, területi alapú specializációval.

Egyik SAJÁT WEBOLDALUNK ARANYHEGY-ÜRÖMHEGY ingatlanközvetítésére szakosodott,
ARANYHEGYI INGATLANIRODA néven talál ránk a világhálón.
Weboldalunk a teljes ARANYHEGYI-ÜRÖMHEGYI kínálatunkat tartalmazza,valamint megjelenítjük a területen KERESŐ ÜGYFELEINKET, keresési feltételeik, IGÉNYEIK leírásával.

Ingatlanainkat BEFEKTETÉSI SZEMPONTOK SZERINT is rangsoroljuk. Ha kínálatunk az Ön igényeit nem fedi le, együttműködő ingatlanirodák segítségével törekedni fogunk az Önnek megfelelő ingatlan megtalálására.

Kiemelt működési területünk még ÓBUDA és vonzáskörzete, melyet ÓBUDAI INGATLANIRODA néven talál meg az interneten.
Óbudai régió ingatlanjaival ÓBUDAI INGATLANIRÁDÁNK foglalkozik. Irodánk:1035 Budapest Vörösvári út 13.-(Vihar utca sarkán) található fa épületben.

Óbudai hegyvidék területén ÓBUALUX INGATLANIRODÁNK működik. Irodánk : 1037 Budapest, Erőalja utca 46. szám alatt (Viharhegyi út sarkán) helyezkedik el.
RÓZSADOMBI IRODÁNK Rózsadomb lábánál Lövőház 34. szám alatt (Ezredes utca sarkon) található.

Üröm, Pilisborosjenő, Szentendre területén 3 helyben lakó kollégánk dolgozik, itt ÓBUDÁNTÚL INGATLANIRODA névvel 2097 Pilisborosjenő Templom utca 2. szám (Fő utca sarok) alatt van.

Tovább olvasom expand_more
Térkép III. kerület, Tarhos utca
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 696
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch