Vászoly, Veszprém megye Eladó külterületi telek
Telekterület 3433 m2
Közvetítői azonosító: COM T/03-99 Azonosító: 32787151
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 952
Eladó külterületi telek
Beépíthetőség 4%
Szintterületi mutató 0.06
Bruttó szintterület 205.98
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna nincs
Beépíthetőség 4%
Szintterületi mutató 0.06
Bruttó szintterület 205.98
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna nincs
Leírás

HIBÁTLAN BALATONI PANORÁMÁVAL RENDELKEZŐ telek eladó Pécsely és Vászoly határán. A telek szőlő művelési ágú és a valóságban is gondozott szőlővel (szürkebarát) betelepített. Telek jellemzői kitűnőek: szélesség 44 m, enyhe déli lejtés, kellemes igényes, rendezett szomszédság. Az ingatlan forgalommentes az utca végén található közel a természetvédelmi területhez. A szomszédságban igényes rendezett présház-nyaraló épületek állnak.
A telek 3 %-os mértékkel beépíthető, 80 m2 alapterületű 2 szint + pince elrendezésű présházra jóváhagyott tervvel rendelkezik a tulajdonos.
Az utcában a telek előtt víz, gáz, áram közművek rendelkezésre állnak, Víz telken belül van.
Kitűnő lokáció: Balatonudvari stand autóval 10 percre van, igényes és szintén bámulatos panorámával rendelkező vendéglő gyalogosan 5 percre van. A telektől 100 m-re a közeli természet, a háborítatlan erdő-mező élményeit érheti el.
Garantáltan beépíthető, építési engedéllyel rendelkező , balatoni panorámás telek a környéken NAGY RITKASÁG.
Igyekszem úgy végezni munkámat, amit én is elvárnék másoktól: őszintén, felelősen, szakértően, körültekintően, átláthatóan.
Ha Ön egy ilyen ingatlanközvetetői szolgáltatásra vágyik hívjon nyugodtan.
Szalai Péter építészmérnök, ingatlanközvetítő
Ha Ön azért olvassa a hirdetésemet mert, a közelben eladó ingatlana van, akkor szívesen is szolgáltatnék Önnek, mivel rengeteg, helyben ingatlant kereső ügyféllel rendelkezem. Ingatlana szakértői értékelésében, eladásában, kiadásában, haszonbérletbe adásában is állok rendelkezésére. Szőlő, gyümölcsös, szántó, legelő, erdő területekkel is szívesen foglalkozom.

Fekvés: Déli
Építési övezet: Mk-1
Beépíthető alapterület: 103 nm
Homlokzat magasság: 4 m
Bruttó szint terület: 206 nm
Föld alatti beépíthetőség: 103 nm
Zöldövezeti, madárcsicsergős

Ügyintéző: Szalai Péter
Azonosító: T/03-99

Tovább olvasom expand_more
Térkép Vászoly, Veszprém megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 952
Személyi kölcsön ajánlatunk: 1 500 00 Ft - 60 hónapra
Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) 32 951 Ft/hó THM: 12,57% Érdekel Jogi tudnivalók
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 32 312 Ft/hó THM: 11,13% Érdekel Jogi tudnivalók
Cofidis Fapados Kölcsön Cofidis Fapados Kölcsön 38 324 Ft/hó THM: 19,90% Érdekel Jogi tudnivalók
További ajánlatok arrow_right_alt
A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A kalkuláció csak a tájékoztatást és a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek. Az ingatlan.com Zrt. hitelkalkulátora, a money.hu, az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. További részletek Kevesebb részlet
Promóció
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch