Sirok, Heves megye Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 480 m2
Azonosító: 32784512
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 903
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Sirokban 9 szobás kiváló állapotú panzió-étterem ELADÓ.
Videó elérhető az ingatlanról.
Eladó az Egertől 18km, Gyöngyöstől 40km-re lévő, a Mátra és a Bükk hegység találkozásánál lévő Sirokban a híres Siroki vártól nem messze egy 9 szobás, 2×240m2-es kiváló állapotú panzió-étterem.
Az 1992-ben kibővített és 2020-ban teljes felújításon átesett 2 szintes, 9 szobás, 3 csillagos panzióban az alsó szinten 50/86 férőhelyes melegkonyhás étterem kiszolgáló helyiségekkel és hűtőkamrával, 20 fős presszó, utcai bejáratos üzlethelyiség-fagyizó-cukrászda, szociális helyiségek és vizesblokkok vannak.

A felső szinten 3db 4 ágyas, 4db 3 ágyas, 1db 2 ágyas és 1db 1 ágyas szoba van. Minden szoba LED TV-vel felszerelt, saját fürdőszobával és klímatizálással rendelkezik.

A nyílászárók korszerű hőszigetelt üvegezésűek, a külső homlokzat is szigetelt,a fűtésről és a melegvízellátásról puffertartályos gáz és vegyestüzelésű kazán gondoskodik külön helyiségben. A házi vízellátás és a telepített napkollektorok külön rendszerről is üzemeltetve jelentős energia megtakarítást eredményeznek.

A panzió-étterem 2800m2-es, részben térkövezett és részben füvesített udvarán fedett terasz és autóbeálló is a vendégek rendelkezésére áll, a hátsó traktusban 8 apartmanos panzió fejlesztési-építési tervdokumnetációja is elkészült, ezt már az új tulajdonos valósíthatja meg.

A panzió jelenleg is üzemel, a kirándulóhelyek, az országos Kék túra útvonal, a Mátra, Bükk, Eger, Gyöngyös, a bükkszéki gyógy- és strand fürdő és Parád közelségéből az új tulajdonos egy kiváló épületegyüttest és állandó, hosszantartó bevételt realizálhat a megvásárlás után.

Az ár irányár, tegyen ajánlatot: 89,99M Ft.

TOP INGATLANKÖZVETÍTÉS MEZŐKÖVESD Kft.
EGER-MEZŐKÖVESD- TISZA TÓ-MISKOLC KÖRNYÉKÉN

Tovább olvasom expand_more
Térkép Sirok, Heves megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 187,48 ezer Ft/m²
Heves megye 245,32 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 187,48 ezer Ft/m²
Heves megye 245,32 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 903
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch