Pécsely, Külterület Eladó külterületi telek
Telekterület 95000 m2
Azonosító: 32781676
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 952
Eladó külterületi telek
Beépíthetőség 1%
Szintterületi mutató 0.01
Bruttó szintterület 950
Villany van
Víz nincs
Gáz nincs
Csatorna nincs
Beépíthetőség 1%
Szintterületi mutató 0.01
Bruttó szintterület 950
Villany van
Víz nincs
Gáz nincs
Csatorna nincs
Leírás

Pécsely külterületén négyzet alakú szántó terület eladó. Övezeti besorolás Ma1 azaz borvidéki általános mezőgazdasági terület. Elvi beépíthetősége: 2%, de max.: 800 m2.
A terület megosztható akár 4 beépíthető földterületre. A beépítés feltétele 80%-ot elérő terület mértékű szőlő telepítése.
Építhető: szőlő műveléssel, feldolgozással kapcsolatos épület vagy borturizmust szolgáló épület. Javaslom: 4 felé osztani a telket 3 telek kb. 75.000 m2 maradhat szántó művelési ágban (ez lehet ideiglenesen gyep is) a maradék 16.000 m2-en szőlőt kell telepíteni, és így 4000 m2 szabad területen 400 m2 gazdasági épület építhető.
Az ingatlan a Balaton Felvidéki Nemzeti Park területén fekszik, a telek szélén egy forrás és egy térképen létező vízfolyás-patak is található.
Szomszéd nincs, a környezet emberi beépítéstől és jelenléttől mentes.
Egy oldalról erdősáv határolja, a többi oldalon legelő-kaszáló és szántó területek vannak a szomszédságban.
A terület igény esetén körbekeríthető. A terület jelenleg 80 %-ban művelt, 20%--os mértékben pedig elbokrosodott. A terület kb. 20 %-a alatt régészeti lelőhely van jelölve. A terület szélén magasfeszültségű vezeték húzódik.
Aszfaltos út 1800 m-re van, onnét fél részben murvás út, fele részben földút visz be a telekhez.

Igyekszem úgy végezni munkámat, amit én is elvárnék másoktól: őszintén, felelősen, szakértően, körültekintően, átláthatóan.
Ha Ön egy ilyen ingatlanközvetetői szolgáltatásra vágyik hívjon nyugodtan.

Szalai Péter építészmérnök, ingatlanközvetítő

Ha Ön azért olvassa a hirdetésemet mert, a közelben eladó ingatlana van, akkor szívesen is szolgáltatnék Önnek, mivel rengeteg, helyben ingatlant kereső ügyféllel rendelkezem. Ingatlana szakértői értékelésében, eladásában, kiadásában, haszonbérletbe adásában is állok rendelkezésére. Szőlő, gyümölcsös, szántó, legelő, erdő területekkel is szívesen foglalkozom.

Fekvés: Déli
Építési övezet: Má1
Beépíthető alapterület: 800 nm
Homlokzat magasság: 4 m
Bruttó szint terület: 800 nm
Föld alatti beépíthetőség: 800 nm
Magasfeszültség a közelben
Megosztható

Ügyintéző: Szalai Péter

Tovább olvasom expand_more
Térkép Pécsely, Külterület
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 952
Személyi kölcsön ajánlatunk: 1 500 00 Ft - 60 hónapra
Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) 32 951 Ft/hó THM: 12,57% Érdekel Jogi tudnivalók
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 32 312 Ft/hó THM: 11,13% Érdekel Jogi tudnivalók
Cofidis Fapados Kölcsön Cofidis Fapados Kölcsön 38 324 Ft/hó THM: 19,90% Érdekel Jogi tudnivalók
További ajánlatok arrow_right_alt
A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A kalkuláció csak a tájékoztatást és a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek. Az ingatlan.com Zrt. hitelkalkulátora, a money.hu, az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. További részletek Kevesebb részlet
Promóció
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch