Szeged, Petőfi Sándor sugárút Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 105 m2
Közvetítői azonosító: COM 6781 Azonosító: 32778753
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 925 Felfedés
Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2001 és 2010 között
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2001 és 2010 között
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Szeged egyik legforgalmasabb sugárútján, a Petőfi sugárúton kínálom megvételre ezt a 2005-ben épült társasházban található, 2 helyrajzi számon nyilvántartott, összesen 105 m2 alapterületű földszinti, közvetlen utcai bejáratos, kirakatos üzlethelyiséget! Az üzlethelyiség egy 30,5 m2-es és egy 75 m2-es egységből áll, melyeket jelenlegi tulajdonosa egybenyitott és jelenleg is egyben használja. Fontos, hogy a 2 egység külön-külön kazánnal, fűtésrendszerrel, vizesblokkal, kirakattal, bejárattal és mérőórákkal is rendelkezik, így igény esetén akár külön-külön, de egyben is hasznosíthatóak!
Jelenlegi kialakítása szerint egy kb 80 m2-es egylégterű üzlettérrel, egy hátsó teakonyhával, és 3 vizesblokkal is rendelkezik. Az utcafronti 2 korábbi bejárat mellett rendelkezik hátsó kijárattal a lépcsőház, az áthajtó és az udvar irányába is, valamint a 2 utcai bejárat között található kirakatportál átalakításával jelenleg fotocellás ajtó szolgálja a minél kényelmesebb megközelítést.
Az ingatlan már éppen az ingyenes parkoló zónában található, így a dolgozók, de az ügyfelek parkolása sem jelenthet problémát.
Akár befektetési, akár saját célra keres frekventált helyen üzlethelyiséget akkor jöjjön el és nézze meg, nem fog benne csalódni!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Szeged, Petőfi Sándor sugárút
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 925 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch