Csabdi, Fejér megye Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 35136 m2
Azonosító: 32755715
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 650
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás panorámás
Villany utcában
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Beépíthetőség 30%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Kilátás panorámás
Villany utcában
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Leírás

Gyönyörű környezetben, panorámás, luxus lakópark létesítésére alkalmas, 3,5ha építési terület eladó!

Budapest nyugati agglomerációjában, a fővárostól 20 percre, Csabdi központjában, akár 50db házból álló, lakóparki projekt létesítésére alkalmas, belterületi, lakövezeti, építési telek eladó!

A települést, melyet Tündérvölgynek is hívnak, méltán nyerte el nevét. Bár az M1-es autópálya lehajtótól mindössze pár perc alatt elérhető, mégis csendes, emellett jó levegő, csodálatos panoráma és teljes privát szféra jellemzi.

Az építési terület 27db külön helyrajzi számmal rendelkezik, övezeti besorolása kertvárosias lakóterület (Lke), a helyi építési szabályzat nagyon előnyös feltételeket biztosít a lakópark létesítésére. Szabadonálló építési móddal, 30%-os beépíthetőséggel és 7,5 méteres építménymagassággal, telkenként 1 épület és 2 lakás helyezhető el. A telkeken a közműcsatlakozások (gáz, víz, csatorna) ki vannak építve, villany az utcában megtalálható.

A települést a felcsúti közös önkormányzati hivatal irányítja. Könnyen megközelíthető az M1-es autópályán és az 1-es úton.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Csabdi, Fejér megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 650 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch