Karmacs, Bükihegy Eladó általános mezőgazdasági ingatlan
Telekterület 3920 m2
Azonosító: 32737275
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 391
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
Leírás

Balaton/Hévíz közeli nyaralót szeretne, erdő mellett, zöldövezetben, panorámával, nyugodt de könnyen megközelíthető környéken, kevés szomszéddal?

Tekintse meg ezt a gyönyörű fekvésű építkezésre, gazdálkodásra alkalmas, természetközeli birtokot a Büki hegyen, Hévíz közvetlen szomszédságában.

A terület Nemesbük és Karmacs között fekszik, csendes, ligetes domboldalban, ahonnan csodás kilátás nyílik a Keszthelyi hegységre, Rezitől Zalaszántőig, a Béke-Sztúpa fehér tornya is idelátszik.

Benapozott enyhén lejtős domboldal, keleti tájolással.

A birtokon korábban jól termő gyümölcsös volt, jelenleg pihentetve van, rendszeresen kaszált.
Gyümölcsös telepítéséhez kiválóak az adottságok.

Természeti értékekben gazdag terület, biogazdálkodásra is alkalmas, 7+ éve vegyszermentes.

A telek mérete kellően tágas, a közel 4000m2 lehetőséget ad a saját kert kialakítására és az önellátásra, építkezésre. A környék egyik legnagyobb szabályos téglalap alakú telke.
A terület emellett még bővíthető, mert a szömszédos akácosokból is van eladó.

A terület zártkerti övezet, 2%-ban beépíthető, ez 80 m2 beépíthetőséget jelent. Akár két épület is helyezhetó el rajta, a telek felső és alsó részén.

Az áramvezeték nemrég épült ki a környéken, közvetlenül a telek felső határán van az oszlop, bevezetés kérelmezés elindítva.

Víz önellátást kútfúrással lehet megoldani.

Szuper fekvésű nyaralás szempontból: télen termálfürdők közelsége, nyáron a Balaton strandjai miatt.

Csendes, nyugodt környezet: A Karmacs zártkertben található telekünk egy olyan helyen található, ahol a városi nyüzsgéstől távol, csendes és nyugodt környezetben lehet pihenni és kikapcsolódni.

Könnyű megközelíthetőség, Karmacs szélétől 300m, boltok 1 km-en belül.

Itt különösen tiszta és friss a levegő. Lehetőséget ad egy idilli, vidéki élet kialakítására, ahol a városi élet zajától és stresszétől mentesen lehet élni.

Egészséges életmódra vágyóknak ideális! A természet közelsége segít a stressz leküzdésében. A környéken sokféle lehetőség van túrázásra, sétára, elvonulásra, gyógyulásra.

Kiváló befektetési lehetőség: A Hévíz és Balaton közelében található ingatlanok árai folyamatosan növekednek, így a birtok ideális lehetőséget jelent egy kiváló befektetésre.

Amennyiben ez az egyedi lehetőség felkeltette érdeklődését, várom megkeresését!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Karmacs, Bükihegy
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
phone +36 70 391
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch