III. kerület, Tarhos utca Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1042 m2
Közvetítői azonosító: COM R/08-305 Azonosító: 32728591
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 697
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
Eladó lakóövezeti telek
Beépíthetőség 20%
Szintterületi mutató 0.4
Bruttó szintterület 416.8
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Beépíthetőség 20%
Szintterületi mutató 0.4
Bruttó szintterület 416.8
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Leírás

Eladásra kínálom Budapest 3. kerületében, Ürömhegyen ezt a 1042 nm nagyságú gyönyörű, panorámás, enyhe lejtésű, déli fekvésű, így állandóan napos telket. Elhelyezkedésének köszönhetően óbudai és hármashatárhegyi panoráma látszik a telekről, ami elvehetetlen.
Az ingatlan kiválóan alkalmas családi ház építésére, akár több generáció számára is, de akár egy épületben 3 lakás is elhelyezhető rá.


Jelenleg egy ikerház tervei készen vannak, az építési naplót is megnyitották. A projekt a meghirdetett árban, az összes szakági tervvel együtt eladó. A tervezett épület (lakások mindegyike) jól értékesíthető.

A telek fekvése és az infrastruktúra lehetővé teszi, hogy a ráépített lakások (házak) mindegyike panorámás legyen.

A szabályozás szerint a beépítés lehet 15%, vagy 20%-os is, homlokzatmagasságtól függően. Az övezeti besorolás: Lke-2/SZ-IK-1

A környék folyamatosan fejlődik, egy új "Rózsadomb" épül. Pár perc gyaloglással mind az elővárosi vonatok, mind pedig buszjárat is elérhető akár Csillaghegy, akár Óbuda Főtér irányába. Iskolák és óvodák is vannak a környéken, valamint számos bevásárlási lehetőség, mint TESCO, ALDI, LIDL, és az Eurocenter. Aki szabadidős tevékenységet keres, tud lovagolni a hegyen lévő lovardába, de választhatja a Csillaghegyi Wellnesfürdőt, vagy akár kirándulhat is a környékbeli erdőkben.

Jöjjön, nézze meg a telket, és álmodja ide a házát, vagy fektesse be a pénzét, és építsen eladásra. Hétvégén is várom hívását, irodánk több, mint 15 éve szakértőként foglalkozik ingatlanok értékesítésével a környéken! Péceli Edit, okleveles ingatlanközvetítő

Fekvés: D
Építési övezet: Lke-2/SZ-IK-1
Beépíthető alapterület: 208 nm
Homlokzat magasság: 6,5 m
Bruttó szint terület: 416 nm
Föld alatti beépíthetőség: 260 nm
Telekre építhető lakásszám: 3
Zöldövezeti, madárcsicsergős
Tömegközlekedés elérhető távolságban van

Ügyintéző: Péceli Edit
Azonosító: R/08-305

Irodáink 2001 óta foglakoznak ingatlanok közvetítésével, a kezdetek óta regionális, területi alapú specializációval.

Egyik SAJÁT WEBOLDALUNK ARANYHEGY-ÜRÖMHEGY ingatlanközvetítésére szakosodott,
ARANYHEGYI INGATLANIRODA néven talál ránk a világhálón.
Weboldalunk a teljes ARANYHEGYI-ÜRÖMHEGYI kínálatunkat tartalmazza,valamint megjelenítjük a területen KERESŐ ÜGYFELEINKET, keresési feltételeik, IGÉNYEIK leírásával.

Ingatlanainkat BEFEKTETÉSI SZEMPONTOK SZERINT is rangsoroljuk. Ha kínálatunk az Ön igényeit nem fedi le, együttműködő ingatlanirodák segítségével törekedni fogunk az Önnek megfelelő ingatlan megtalálására.

Kiemelt működési területünk még ÓBUDA és vonzáskörzete, melyet ÓBUDAI INGATLANIRODA néven talál meg az interneten.
Óbudai régió ingatlanjaival ÓBUDAI INGATLANIRÁDÁNK foglalkozik. Irodánk:1035 Budapest Vörösvári út 13.-(Vihar utca sarkán) található fa épületben.

Óbudai hegyvidék területén ÓBUALUX INGATLANIRODÁNK működik. Irodánk : 1037 Budapest, Erőalja utca 46. szám alatt (Viharhegyi út sarkán) helyezkedik el.
RÓZSADOMBI IRODÁNK Rózsadomb lábánál Lövőház 34. szám alatt (Ezredes utca sarkon) található.

Üröm, Pilisborosjenő, Szentendre területén 3 helyben lakó kollégánk dolgozik, itt ÓBUDÁNTÚL INGATLANIRODA névvel 2097 Pilisborosjenő Templom utca 2. szám (Fő utca sarok) alatt van.

Tovább olvasom expand_more
Térkép III. kerület, Tarhos utca
BKK megállók a közelben
Busz
218
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
phone +36 30 697
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch