Törtel, Pest megye Eladó telephely
Alapterület 752 m2
Telekterület 5787 m2
Közvetítői azonosító: COM 174601257 Azonosító: 32711626
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 265
Eladó telephely
Energiatanúsítvány nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

A CASANETWORK CEGLÉD megvételre kínálja a 174601257 számú, Pest megyében, Törtel község belterületén lévő, 5787 nm telekterületen elhelyezkedő KOMPLEX KERESKEDELMI EGYSÉG, TELEPHELY, PÉKSÉG, CSARNOK, RAKTÁRÉPÜLET EGYÜTTEST.

A2007-ben hagyományos módon épült földszintes kialakítású, funkcionálisan kiskereskedelmi üzletként és péküzemként hasznosított, összesen 752 nm alapterületű épület, mind összesen 5787 nm telekterületen húzódik.

Helyiségcsoportok besorolása: K-1 üzlet; K-2 pékség; K-3 kültéri épületrész megnevezésű komplex ingatlan együttes.

Jelenleg az épület utcafronti részében élelmiszerbolt, míg az udvari épületrészben péküzem működik. Az ingatlan kialakításából, elhelyezkedéséből és a hozzá tartozó telekterület nagyságából adódóan, többcélúan hasznosítható! Elrendezése és adottságai alapján, megosztható, így sokrétű ipari, szolgáltató, vagy akár gyártó tevékenység végezésére is alkalmas. A területre történő behajtás két utcáról lehetséges!

A telek összközműves víz, villany, ipariáram, csatorna, gáz saját mérőkkel biztosított.

A helyiségek méretei ideálisak, a nyílászárók mennyiségéből adódóan természetes fénnyel megfelelően ellátottak. A felépítmény külső és belső állapota műszakilag és esztétikailag is karbantartott, jó állapotú.

( A helyiségek felsorolásáról és méreteiről a képek közötti táblázatból, vagy telefonos érdeklődés útján lehet tájékozódni.)

Főbb jellemzők:

- Telekterület: 5787 nm

- Felépítmény alapterülete: 752 nm

- Tégla falazat

- Fém tetőszerkezet, trapéz lemezzel borítva

- Épület építési éve: 2007

- Nyílászárók anyaga, állapota: műanyag hőszigetelő üvegezéssel jó állapotúak

- Fűtés és használati meleg víz: központi fűtés, kombi kazán

- Ipariáram

- Összközműves

- Kőrbe kerített

- Utca burkolata: Aszfaltozott út és járda, betonozott parkoló, autóbehajtó

Cegléd 10km, Szolnok 28km, Budapest 79 km távolságra van, mely az újonnan átadott M4-es gyorsforgalmi úton 40 perc alatt könnyen, gyorsan megközelíthető.

Megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges!

Amennyiben a 174601257 számú A CASANETWORK CEGLÉD által kínált ,KOMPLEX KERESKEDELMI EGYSÉG, TELEPHELY,PÉKSÉG,CSARNOK, RAKTÁRÉPÜLET EGYÜTTES vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, várom hívását a megadott telefonszámon!

/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!/

Kollégám díjmentes, bank-semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre.

CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Törtel, Pest megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 139,63 ezer Ft/m²
Pest megye 242,15 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 265
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch