Kistarcsa, Városközpont Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 195 m2
Azonosító: 32694732
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 30 339
Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve nincs megadva
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve nincs megadva
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

-ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS + "BEJÁRATOTT" VENDÉGLÁTÓHELY!

-KIVÁLÓ ÜZLETI LEHETŐSÉG!
-KISTARCSA KÖZPONTJÁBAN!
-HÉVMEGÁLLÓ SZOMSZÉDSÁGÁBAN!
-FEDETT TERASZOKKAL, KERTHELYSÉGGEL!
-TELJES BERENDEZÉSSEL, GÉPEKKEL, FELSZERELÉSSEL!

Budapest közvetlen szomszédságában, Kistarcsa központi részén, FREKVENTÁLT, KIVÁLÓ HELYEN, Kistarcsa HÉVmegállóban eladó 22 éve vendéglátóhelyként működtetett, stabil vendégkörrel rendelkező, BEJÁRATOTT VÁLLALKOZÁS - és az épület emeletén, építés előtt álló nettó 75 m2-es lakás.

Az épületet 2016-ban építette tulajdonosa, 30 cm PTH téglából, 12 cm külső szigeteléssel, magas minőségű fa nyílászárókkal, fafödémmel, tetőcserép fedéssel.
Nagy figyelmet fordítottak a belső terek, dizájn elemek, berendezések, bútorok kialakítására, kiválasztására.
Fedett első, és hátsó teraszt hoztak létre, valamint hangulatos kerthelyiséget alakítottak ki. A kertben rendelkezésre áll egy épített grillező és kiszolgáló egység, valamint kivetítő vászon.
A belső termekben kiépítésre került a hangtechnika telepítéséhez szükséges egységek, kamera és riasztó rendszer, valamint a klíma előkészítés.

A vételár tartalmazza a Pub teljes berendezését, felszerelését, GÉPEKKEL, MINDENNEL EGYÜTT!

Az ingatlan fűtéséről, valamint meleg víz ellátásáról kondenzációs gáz cirkó készülék gondoskodik, valamint rendelkezésre áll egy épített kémény, ami lehetőséget biztosít, egy, a fűtésrendszerre köthető kandalló telepítésére is.

A vendéglátóipari egység a következő helyiségekkel rendelkezik:
- 6 db megváltott parkolóhely közvetlen a Pub előtt, utcafronti fedett terasz, nagy méretű vendégtér, ital kiszolgáló pult, konyha, előkészítő, raktár, személyzeti fürdő, zárt, fedett, téliesített hátsó terasz, vendég wc-k, kerthelyiség.

A tulajdonos jogerős, engedélyezett építési tervekkel rendelkezik, ami a tetőtérben kialakítható lakásra vonatkozik, ami igény esetén megépítésre kerül.

A lakás a következő helyiségekkel fog rendelkezni: előszoba, fürdőszoba, külön wc, gardrobe, nappali-konyha-étkező, hálószoba. Műszaki tartalmát tekintve a mai kor elvárásainak teljes mértékben megfelel. Igény szerint választhatóak a burkolatok, belső nyílászárók, szaniterek, csaptelepek...stb.

A későbbiekben a lakás akár egyéb üzleti célokra is hasznosítható.

Központi, előnyös elhelyezkedése, állandósult vendégköre, valamint ismertsége miatt kiváló befektetési lehetőség!

Az ingatlan akár tovább bővíthető a telken, aminek mérete 308 m2.

i.ár: 189 millió Ft

Ha kérdése adódik, szívesen válaszolunk.
Megtekintéssel kapcsolatban rugalmas időpontokban állunk rendelkezésre.

Amennyiben eladó ingatlan van, kedvezményes megbízási díj fejében vállaljuk az értékesítést!

Ismerje meg Kistarcsát:
A Budapest közvetlen közelében fekvő településünk, Kistarcsa HÉV, és egy BKK buszjárat által van összekötve a fővárossal. A város kapujában megépült M0-ás autóút, a folyamatos fejlődése, a kiváló ellátottsága, és a szükséges intézményekkel teli háttér, mint bölcsőde, óvodák, iskola, egészségház, kórház, sőt uszoda, piac, játszóterek, parkok miatt is értékállóak a településen az ingatlanok. Egyaránt megtalálják számításaikat a fiatalok, újonnan bővülő családok, és az idősebb korosztály is. Az M3-as autópálya, M31-es elkerülő út, az Örs vezér tere, és Gödöllő közelsége is igen kedvező.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó A Jövő kezdete Kft.általi biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt A Jövő Ingatlanirodája honlapján, Adatvédelem cím alatt talál.

Cséza Gabriella Ingatlanszakértő
A Jövő Ingatlanirodája

Tovább olvasom expand_more
Térkép Kistarcsa, Városközpont
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 339
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch