Kistarcsa, Pest megye Eladó étterem, vendéglő
Alapterület 120 m2
Azonosító: 32679889
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 339
Eladó étterem, vendéglő
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

-KIVÁLÓ ÜZLETI LEHETŐSÉG!
-KISTARCSA KÖZPONTJÁBAN!
-HÉVMEGÁLLÓ SZOMSZÉDSÁGÁBAN!
-FEDETT TERASZOKKAL, KERTHELYSÉGGEL!
-TELJES BERENDEZÉSSEL, GÉPEKKEL, FELSZERELÉSSEL!

Budapest közvetlen szomszédságában, Kistarcsa központi részén, FREKVENTÁLT, KIVÁLÓ HELYEN, Kistarcsa HÉVmegállóban eladó 22 éve vendéglátóhelyként működtetett, stabil vendégkörrel rendelkező, BEJÁRATOTT VÁLLALKOZÁS - A CÁPA PUB.

Az épületet 2016-ban építette tulajdonosa, 30 cm PTH téglából, 12 cm külső szigeteléssel, magas minőségű fa nyílászárókkal, fafödémmel, tetőcserép fedéssel.
Nagy figyelmet fordítottak a belső terek, dizájn elemek, berendezések, bútorok kialakítására, kiválasztására.
Fedett első, és hátsó teraszt hoztak létre, valamint hangulatos kerthelyiséget alakítottak ki. A kertben rendelkezésre áll egy épített grillező és kiszolgáló egység, valamint kivetítő vászon.
A belső termekben kiépítésre került a hangtechnika telepítéséhez szükséges egységek, kamera és riasztó rendszer, valamint a klíma előkészítés.

A vételár tartalmazza a Pub teljes berendezését, felszerelését, GÉPEKKEL, MINDENNEL EGYÜTT!

Az ingatlan fűtéséről, valamint meleg víz ellátásáról kondenzációs gáz cirkó készülék gondoskodik, valamint rendelkezésre áll egy épített kémény, ami lehetőséget biztosít, egy, a fűtésrendszerre köthető kandalló telepítésére is.

A vendéglátóipari egység a következő helyiségekkel rendelkezik:
- 6 db megváltott parkolóhely közvetlen a Pub előtt, utcafronti fedett terasz, nagy méretű vendégtér, ital kiszolgáló pult, konyha, előkészítő, raktár, személyzeti fürdő, zárt, fedett, téliesített hátsó terasz, vendég wc-k, kerthelyiség.

Központi, előnyös elhelyezkedése, állandósult vendégköre, valamint ismertsége miatt kiváló befektetési lehetőség!

Az ingatlan akár tovább bővíthető a telken, aminek mérete 308 m2, valamint beépíthető a tetőtér is, amire a tulajdonos jogerős, engedélyezett építési tervekkel rendelkezik.

i.ár: 139 millió Ft

Ha kérdése adódik, szívesen válaszolunk.
Megtekintéssel kapcsolatban rugalmas időpontokban állunk rendelkezésre.

Amennyiben eladó ingatlan van, kedvezményes megbízási díj fejében vállaljuk az értékesítést!

Ismerje meg Kistarcsát:
A Budapest közvetlen közelében fekvő településünk, Kistarcsa HÉV, és egy BKK buszjárat által van összekötve a fővárossal. A város kapujában megépült M0-ás autóút, a folyamatos fejlődése, a kiváló ellátottsága, és a szükséges intézményekkel teli háttér, mint bölcsőde, óvodák, iskola, egészségház, kórház, sőt uszoda, piac, játszóterek, parkok miatt is értékállóak a településen az ingatlanok. Egyaránt megtalálják számításaikat a fiatalok, újonnan bővülő családok, és az idősebb korosztály is. Az M3-as autópálya, M31-es elkerülő út, az Örs vezér tere, és Gödöllő közelsége is igen kedvező.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó A Jövő kezdete Kft.általi biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt A Jövő Ingatlanirodája honlapján, Adatvédelem cím alatt talál.

Cséza Gabriella Ingatlanszakértő
A Jövő Ingatlanirodája

Tovább olvasom expand_more
Térkép Kistarcsa, Pest megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 339
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch