Úri, Pest megye Eladó általános mezőgazdasági ingatlan
Alapterület 200 m2
Telekterület 1000000 m2
Közvetítői azonosító: COM M208784 Azonosító: 32669028
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 836 Felfedés
Leírás

Pest megyében, Úri település határában eladó 100 Ha horgász-, és halastavas terület.
A lankás területen a réteket erdők, szántók szegélyezik, elvarázsoló atmoszférát biztosítva a tavak és tározók vizeinek.
A jelenleg is üzemelő Horgásztó magánúton közelíthető meg, rendelkezik ivóvíz és áramellátással. Az út közvetlenül a déli tájolású terasszal rendelkező vendégházhoz vezet, ahol 3 külön vendégszoba, és egy egylakásos kis apartman kapott helyett. A főépület mellett a horgásztó kiszolgálásához egy kisebb, fedett teraszos házikó is áll, ahol jelenleg a napi jegy értékesítés folyik, továbbá vendég WC helyiségek kaptak helyet.
A nagy tó felett fekszik a vízgazdálkodáshoz szükséges tározó, gáttal, töltéssel elválasztva, mellette rét, legelő.
A lankás legelőn tovább haladva érhetjük el a kis erdővel határolt Halastavat, ehhez is gát, töltés, nádas, csatorna tartozik. Ezen a tavon halgazdálkodás folyt, de kiválóan alkalmas bármilyen vízi sport és ahhoz kapcsolódó vendéglátás, vagy akár kemping célú üzemeltetésre. Ezen a területen nem áll rendelkezésre semmilyen közmű, ennek megoldása a vevő feladata.
Kiváló választás sport-, és szabadidős horgászat, vízi sport, vagy turisztikai célú befektetésnek egyaránt, a terület kedvező fekvése, nagysága miatt akár többféle hasznosítási potenciállal bír egyszerre.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Úri, Pest megye
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 836 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch