Eger, Belváros Eladó étterem, vendéglő
Alapterület 138 m2
Közvetítői azonosító: COM UZ013885 Azonosító: 32665985
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 70 469
Eladó étterem, vendéglő
Légkondicionáló van
Légkondicionáló van
Leírás

Eger forgalmas sétálóutcáján, frekventált helyen eladó 138m2-es étterem
Eger történelmi városrészén, a vár alatt, nagy idegenforgalmú helyen, családi okok miatt eladó jelenleg étteremként működő ingatlan!

Kizárólag az Otthon Centrum kínálatában!
Az ingatlanhoz készült egy rövid bemutató videó, amelyet megnézhet az Otthon Centrum weboldalán.

Az ingatlan 138 nm alapterületű, a társasház alagsorában helyezkedik el, bérbe van adva, megfelelő feltételek mellett a bérlő ugyanitt folytatná a működtetést...
Az épület tufa téglából épült, masszív erős falazattal (70cm vastag főfalak). A társasházi udvaron tartozik hozzá egy fedett gépkocsibeálló.
Nyílászárói fából és vasból készültek, a vendégtér padlózata hajópadló, míg a vizesblokkok és a szolgálati helyiségek járólap burkolatúak.
A fűtésről kombi gázkazán gondoskodik radiátorokon keresztül. A konyhában klíma és a szükséges elszívó rendszer is ki van építve.
A képek között megtalálható méretezett alaprajz és 3D alaprajz cm-re pontosan készültek, a komoly érdeklődők rendelkezésére bocsátom a megtekintés után, hasznos lehet a tervezés és a berendezés során ;-) .
Ha a hirdetés felkeltette az érdeklődését és kérdése van, kérem hívjon a megadott telefonszámomon.
Ingatlanirodánk teljeskörűen segíti az ingatlanok adásvételét, ügyvéd, bankfüggetlen hitelügyintéző, energetikus és a lelkes ingatlanközvetítő is rendelkezésére áll akár hétvégén, vagy ünnepnapokon is ;-)

Tovább olvasom expand_more
Térkép Eger, Belváros
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 469
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch