Vászoly, Jókai utca Eladó általános mezőgazdasági ingatlan
Alapterület 150 m2
Telekterület 3000 m2
Azonosító: 32656643
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 454
Leírás

Balatoni panorámás nagybirtok eladó Vászolyon!

A Balaton északi partján, Vászoly község közigazgatásához tartozóan kínálom megvételre ezt a nagy, 3 hektáros birtokot, amelyen három ház, csodás levendulaültetvény található.
Az ingatlan full panorámás a Balatonra szép időben, de sajnos az időjárás miatt a köd pont elvette a csodás panorámát tőlünk.
A három hektáros területen található három ingatlan is, melyből kettő új építésű,a kisebb ingatlan azonnal lakható, nyaraltatásra, vendégfogadásra kiváló.
A másik ingatlan szerkezetkész állapotú, még alakítható formálható, de az áram és víz bekötésre került, burkolatokkal nem ellátott, tehát új tulajdonosa kedvére tudja még saját ízlésének megfelelően formálni.
A nagy, eredeti ingatlant tulajdonos tervezte átépíteni, erre az elkészült anyag rendelkezésre áll, melyet megtekintéskor, komoly érdeklődőnek szívesen bemutatunk.
Az tudnia kell, hogy ennek a háznak a teraszáról az egész medence körben látható., minden bizonnyal bele fog szeretni, ha meglátja.
Az ingatlanon engedélyes fúrt kút található, a vízellátás megoldott, áram bekötve. A házak fűtése elektromos fűtésű, a kis ház légkondicionálóval ellátott.
Amennyiben Ön a csendet és nyugalmat keresi, netán szőlőműveléssel szeretne foglalkozni, vagy csupán a vendégfogadáson gondolkozott, akkor ezt a birtokot Önnek kell megvásárolnia, és tudom, hogy nem fog benne csalódni, az bizonyos.
Egy zárt, erdővel védett kellemes és hatalmas birtok várja leendő gondos gazdáját, aki vágyik vissza a természetbe.
Ennek a birtoknak minden adottsága megvan ahhoz, hogy a csendet és nyugalmat magáénak tudja, és bár közel a városhoz, de mégis a friss levegőn élhet.
Ne habozzon, mivel nagyon kevés ilyen full panorámás ingatlant találni, és azért a területnagyságot tekintve igazán kedvező áron kínáljuk megvételre.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Vászoly, Jókai utca
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 454
Személyi kölcsön ajánlatunk: 1 500 00 Ft - 60 hónapra
Raiffeisen Személyi Kölcsön Raiffeisen Személyi Kölcsön 32 204 Ft/hó THM: 11,45% Érdekel Jogi tudnivalók
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 32 312 Ft/hó THM: 11,13% Érdekel Jogi tudnivalók
Cofidis Fapados Kölcsön Cofidis Fapados Kölcsön 38 324 Ft/hó THM: 19,90% Érdekel Jogi tudnivalók
További ajánlatok arrow_right_alt
A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A kalkuláció csak a tájékoztatást és a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek. Az ingatlan.com Zrt. hitelkalkulátora, a money.hu, az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. További részletek Kevesebb részlet
Promóció
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2021 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch