Pilisborosjenő, Pest megye

Eladó lakóövezeti telek
Pilisborosjenő, Pest megye
Ár
41 millió Ft
Telekterület
580 m²
Közvetítői azonosító: COM T/01-05K
Azonosító: 32654584
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Óbudai és ÓbudánTúl Ingatlaniroda - Óbuda, Pilisborosjenő, Üröm) összes hirdetéséhez
Florek Zoltán
Óbudai és ÓbudánTúl Ingatlaniroda - Óbuda, Pilisborosjenő, Üröm
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
25%
Szintterületi mutató
0.4
Bruttó szintterület
232
Villany
van
Víz
van
Gáz
van
Csatorna
van

Leírás

Tisztelt telek kereső!!!!
Irodánk eladásra kínál, Pilisborosjenő déli oldalán a szőlőhöz közel egy Ikerház egyik felének megépítésére ideálisan alkalmas építési telket. A teljes telek két utcára néz, és összesen 72m hosszú, és átlagosan 16m széles (nem teljesen négyzetes), ezért középen ideálisan elfelezhető, anélkül, hogy az ikertársak egymást bármiben is zavarnák. A telek közepére 145m2 alapterületű ház építhető 5.5m építési magasság mellett, úgy hogy a telek másik felére épülő ikertárssal az épületrészek egy garázzsal, vagy tárolóval szerkezeti kapcsolatba kerülnek. A telek az ezüsthegyi erdő közvetlen közelében van, gyönyörű déli fekvésű, természeti környezetben, kitűnő levegővel. A telek végénél jelzett turistaút indul a Nagy Kevélyre illetve Üröm irányába az ürömi kőbánya felé. Közművek (víz, gáz, áram, csatorna) a telek előtt vannak. Gyerekeseknek, állatkedvelőknek, természetjáróknak túrakerékpározóknak kihagyhatatlan alkalom arra, hogy Budapest közvetlen közelében mégis falusias környezetben a természet közvetlen közelében építhessenek egy családi házat.


Fekvés: Dél
Építési övezet: Laf 2
Beépíthető alapterület: 145 nm
Homlokzat magasság: 5,5 m
Bruttó szint terület: 232 nm
Föld alatti beépíthetőség: 145 nm
Telekre építhető lakásszám: 1
Zöldövezeti, madárcsicsergős

Ügyintéző: Florek Zoltán
Azonosító: T/01-05K

Irodáink 2001 óta foglakoznak ingatlanok közvetítésével, a kezdetek óta regionális, területi alapú specializációval.

PILISBOROSJENŐI IRODÁNK a falu központjában Templom utca Fő utca sarkán, Templom utca 2 szám alatt, 250 éves kőépületben található.
Egyik SAJÁT WEBOLDALUNK PILISBOROJENŐI ingatlanok közvetítésére szakosodott,
"pilisborosjenoi" néven talál ránk a világhálón.
Ez az iroda foglalkozik még ÜRÖMI ingatlanok közvetítésével, ezeket az ingatlanokat külön weblapon "uromi" néven találhatja meg.

Weboldalaink a teljes helyi ingatlan kínálatunkat tartalmazza, valamint megjelenítjük a kerületben KERESŐ ÜGYFELEINKET, keresési feltételeik, IGÉNYEIK leírásával.
Ingatlanonként több fotót is talál. Ingatlanainkat BEFEKTETÉSI SZEMPONTOK SZERINT is rangsoroljuk. Ha kínálatunk az Ön igényeit nem fedi le, együttműködő ingatlanirodák segítségével törekedni fogunk az Önnek megfelelő ingatlan megtalálására.

Óbudai régió ingatlanjaival ÓBUDAI INGATLANIRODÁNK foglalkozik. Irodánk:1035 Budapest Vörösvári út 13.(Vihar utca sarkán) található fa épületben.
Óbudai hegyvidék területén ÓBUALUX INGATLANIRODÁNK működik. Irodánk : 1037 Budapest, Erőalja utca 46. szám alatt (Viharhegyi út sarkán) helyezkedik el.
Budakalász, Pomáz, Szentendre területén 2 helyben lakó kollégánk dolgozik, ajánlataik a "budakalaszi" weboldalon tekinthetők meg.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Óbudai és ÓbudánTúl Ingatlaniroda - Óbuda, Pilisborosjenő, Üröm) összes hirdetéséhez
Florek Zoltán
Óbudai és ÓbudánTúl Ingatlaniroda - Óbuda, Pilisborosjenő, Üröm