Baja, Bajcsy-Zsilinszky utca

Eladó kereskedelmi, szolgáltató terület
Baja, Bajcsy-Zsilinszky utca
Ár
120 millió Ft
Telekterület
20000 m²
Azonosító: 32642669
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó kereskedelmi, szolgáltató terület

Kilátás
nincs megadva
Villany
telken belül
Víz
utcában
Gáz
utcában
Csatorna
utcában

Leírás

Baja város belterületén a Bajcsy Zs. – Szentjánosi út által határolt területen a kikötő közvetlen közelében, kereskedelmi és logisztikai szempontból kiváló helyen 2 ha nagyságú gazdasági, kereskedelemi, szolgáltatói övezeti besorolású terület egy jelentős nagyságú vasbeton vázszerkezetű épülettel eladó.

Az ingatlan kis- és nagykereskedelmi telephely megvalósítására, illetve logisztikai raktárbázis kialakítására alkalmas. A kikötő közvetlen közelsége révén a folyami áruszállításhoz kapcsolódó raktározásra, valamint az iparvágány közelsége alapján a vasúti áruszállásra ideális és kedvező adottságú.

Az ingatlanon egy ipari célú vasbeton vázszerkezetű épület található, melynek földszinti hasznos alapterülete 4.000 m2. Az épület földszint + I. emeletes, illetve egy része II. emeletes. Az épület teljes hasznos alapterület kb. 10.000 m2. A korábban üzemi célra használt épület statikailag stabil, szerkezetkész állapotúnak tekinthető, teljes körű felújításra, korszerűsítésre szorul.

Baja Város Helyi Építési Szabályzatáról szóló 26/2020 ( rendelet szerint a tárgyi telephely „Gkszk 0868” övezetbe sorolt, ahol kereskedelmi szolgáltató és nem jelentős zavaró hatású gazdasági tevékenységi célú épületek helyezhetők el.
Az övezeti szabályozás szerint a
-beépítettség legnagyobb mértéke 60 %-os lehet
-megengedett legnagyobb építménymagasság 8,5 m
-kialakítható legkisebb telek méret 2500 m2
Lépj kapcsolatba a hirdetővel