Magyaregregy, Baranya megye Eladó étterem, vendéglő
Alapterület 250 m2
Azonosító: 32632407
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 700
Eladó étterem, vendéglő
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Baranyamegye- Magyaregregy turisták által is kedvelt barátságos szép kis falu, sok természeti látni valóval egy csodás környezetben. A település része a Kelet- Mecsek Tájvédelmi Körzetnek ahol több turista útvonal, Máré Vára, Camping, és Strand is található. Megvételre kínálom a településen található Strandhoz tartozó vendéglátó egységet! A tulajdonos már 7 éve üzemelteti a vendéglátóegységet (pizzéria) és a Strandot is. A Strandot nem lehet megvásárolni, kizárólag üzemeltetésére van lehetőség. A helyi Önkormányzattól lehet kibérelni. A vételárba kizárólag a vendéglátó egység és a hozzá tartozó 1461m2-es terület tartozik. Villany (ipari áram) van, szennyvíz emésztőbe történik, vizet kútból vételezhetünk, a medencét pedig a patak vizéből tölthetjük fel. Az ingatlan külterületen található, megnevezése kivett vendéglő. A két nagyobb épület külön bejárattal rendelkezik így két fajta hasznosításnak is megfelelhet. Pult, raktárak, vendég tér, szociális helyiségek, szoba, felszerelt konyha, konyhai raktárak, egyéb tárolók találhatóak benne. Ár: 20Mft.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Magyaregregy, Baranya megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 80 ezer Ft/m²
Baranya megye 291,63 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 80 ezer Ft/m²
Baranya megye 291,63 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 200-299 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 700
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch