Sümeg, Veszprém megye Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 700 m2
Közvetítői azonosító: COM M207318 Azonosító: 32625125
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 884
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló van
Légkondicionáló van
Leírás

Veszprém megye, Sümeg északi részén eladó egy 700 nm-es ingatlan mely 1,2 hektáros telken helyezkedik el! A házhoz összesen 20 szoba tartozik, ezek fűtéséről hőszivattyús, wifiről vezérelhető klímák és norvég panelok gondoskodnak. A melegvíz előállítását napkollektorok teszik kedvezőbbé 2 puffer tartállyal. A ház energiaellátása vezérelt áramon keresztül, 3x32 amperrel történik ami 3 különböző oldalról is megoldott. Az elmúlt 3 évbven folyamatos korszerűsítések voltak: teljesen új víz és áram hálozat, teljesen új burkolatok, konyha - előírásoknak megfelelően - és nem utolsó sorban vadonatúj bútorok amik a vételár részét képezik!

A telekre behajtva két parkoló található, a jobb oldali parkolóból megközelíthető a főbejárat és a terasz. A főbejáraton belépve egy fogadó pult került kialakításra innen az étkezőt, konyhát és az emleti 5 szobát lehet megközelíteni. A középső részen egy hangulatos kerten keresztül, kívülről lehet megközelíteni további 7 szobát. A nyugati része az ingatlannak alkalmas saját lakhatásra, barátok fogadására köszönhetően az elszeparáltságának, valamint a külön konyhának és pihenő szobának. Ezen a részen került kialakításra a boros pince is, ami szintén teljeskörűen felújított. Elehelyezkedése egyedülálló Sümegen belül, hiszen egy magasságban található a várral, így örök panoráma van egészen az Alpokig, valamint közvetlen mögötte a sümegi fehér-kövek természetvédelmi terület található! Az űj medencéből és jakuzziból meseszép örök panoráma tárul elénk.

Jelenleg fogadóként üzemel az ingatlan, ezt a tevékenységet lehetőség van tovább folytatni! GKSZ6 övezeti besorolású terület, szabadonálló beépítési móddal, legalább 3000 nm-es telek méret, így ez tovább osztható akár, 20%-os beépítéssel, 4,5 méteres építménymagasággal és 50% zöldfelülettel szabályozott.

További kérdések esetén várom hívását, akár hétvégén is!

399999000 Ft

Referencia szám: M207318

Tovább olvasom expand_more
Térkép Sümeg, Veszprém megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Sümeg 97,00 ezer Ft/m²
Veszprém megye 396,63 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 457,14 ezer Ft/m²
Sümeg 97,00 ezer Ft/m²
Veszprém megye 396,63 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 457,14 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 884
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch