VI. kerület, Külső-Terézváros

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség
VI. kerület, Külső-Terézváros
Ár havonta
300 ezer Ft
Alapterület
148 m²
Azonosító: 32580011
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Top10 Otthon Ingatlan Kft) összes hirdetéséhez
Hegedűs Csilla
Top10 Otthon Ingatlan Kft
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1950 és 1980 között
Emelet
földszint
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Költözhető
azonnal
Min. bérleti idő
12 hónap

Leírás

Kiadó üzlethelyiség jó helyen, jó áron!

Kiadó a VI. kerületben egy 148 nm alapterületű, összközműves, közvetlen utcai bejárattal rendelkező üzlethelyiséget.

Főbb jellemzők:
Az ingatlanban kialakításra került egy előtér, egy központi helyiség, közlekedő, 5 szoba, 2 tároló helyiség, felszerelt konyha, mosdó és 2 toalett. Az utcafront felé, fix műanyag ablakok kerültek beépítésre, az udvarra néző szintén műanyag ablakok nyithatók, minden ablak szalagfüggönnyel felszerelt. A belső helyiségek laminált ajtókkal rendelkeznek. A központi helyiség és az onnan nyíló szobák laminált parketta burkolatúak, a többi helyiség járólappal burkolt. Az ingatlanban kiépített szellőztető rendszer a hátsó udvarra nyílik. A fűtést gáz cirkó biztosítja, a rendszer 2020-ban lett felújítva. A melegvízről villanybojler gondoskodik. Az utcáról két műanyag ajtón keresztül lehet bejutni, amelyek belülről a recepcióról elektromosan nyithatók, valamint a két ajtó között beszerelésre került egy elektromos fém rács is. Az ingatlan riasztórendszerrel ellátott.

Az üzlethelyiség jó közlekedéssel ellátott helyen, a Podmaniczky utca közelében található, rendezett társasházban. Az üzlethelyiség a tulajdoni lap szerint földszinti, a valóságban félszuterén.

A belső kialakítás igényes, kellemes munkakörnyezetet biztosíthat. Alkalmas lehet bármilyen üzleti, irodai, oktatási vagy szolgáltatási célra.

Bérbevétel esetén, igény szerint az ingatlanban a tulajdonossal történő egyeztetést követően lehetőség van kisebb nagyobb átalakítás elvégzésére is. A válaszfalak gipszkartonból vannak, így a belső tér viszonylag kis költséggel átalakítható.

Az ingatlan bérleti díja: 300 000 Ft+ rezsi + közös költség (tartalmazza a közös költséget, felújítási díjat és felújítási alapot összesen 45.000 Ft + 2 havi kaució, valamint 1 éves határozott idejű szerződés szükséges, ami az egy év letelte után határozatlan idejűvé válik.

Amennyiben az a rendkívüli lehetőség felkeltette érdeklődését jöjjön el, nézze meg, nem fog csalódni. Kérem, hívjon bizalommal akár az esti órákban is.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Top10 Otthon Ingatlan Kft) összes hirdetéséhez
Hegedűs Csilla
Top10 Otthon Ingatlan Kft