Ócsa, Öregfalu

Eladó ikerház
Új építésű
Zöld otthon
Ócsa, Öregfalu
Ár
59 millió Ft
Alapterület
81 m²
Telekterület
416 m²
Szobák
4
Azonosító: 32573196
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó ikerház

Ingatlan állapota
új építésű
Építés éve
2022
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
AA
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
padlófűtés, egyéb kazán
Légkondicionáló
nincs
Rezsiköltség
30 E Ft/hó
Akadálymentesített
igen
Fürdő és WC
külön helyiségben
Kilátás
utcai
Tetőtér
nem beépíthető
Pince
nincs
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

Új, ökotudatos, Nulla szén-dioxid kibocsátású ikerház eladó!

Nyugodt kisvárosban, mellékutcában eladó egy 416 m2-es telekterülettel rendelkező új építés, egyetlen szomszéddal sem érintkező, nappali + 3 hálószobás ikerház fél.

Akik szeretnének a természetet az átlagnál kevésbé terhelő életmódot folytatni, egy markáns lépés, ha a nullára tudja csökkenteni a direkt szén-dioxid kibocsátását. Ebben a házban ezt megtehetik, hiszen nem csak egyszerűen nem használnak fát, szenet vagy földgázt, de még az ezek helyett felhasznált elektromos áramot is képes megtermelni saját magának!

Azok, akik nem kedvelik a több szintes házakat, akik nem szeretnek lépcsőzni, itt megtalálják a számításukat.
A lakás minden egysége egy szinten található, azaz ez egy klasszikus földszintes építmény.

Az ikerház két felét a garázs választja el, így a két lakás egyetlen helyisége sem érintkezik a másikkal, és a szomszédos épületekkel sem!

Az emelt lábazatú, földszintes építésű lakás nettó alapterülete, azaz a hasznos lakóterülete 81,3 m2. Az épület a 416 m2-es telekrészből bruttó 124 n2-es területet foglal el.
Ezen felül a lakás nappalijából megközelíthetően egy szabadtéri, családi rendezvényre is alkalmas, több mint 34 m2-es terasz is tartozik a lakáshoz. A lakáson belül mindenhol, egységesen 270 cm lesz a belmagasság.

Az épület a telek közepéhez lett igazítva, 5 méteres előkerttel, így minden oldalon szellős tér áll rendelkezésre. Az utca felüli magas kerítés, intim életteret biztosít az ideköltözőknek.
A lakás három önállóan megközelíthető hálószobát kínál, illetve egy tágas nappalit, amely egy légtérben van a konyhával, illetve egy közlekedővel, amelyekkel összesen több, mint 30 m2-es teret alkot.
A ház mellett a hátsó kertig akár gépkocsival is hátra lehet állni, ha több autóval is szeretnének zárt területen parkolni. A kert mérete megengedi, hogy családi rendezvényeket is szervezzenek, akár egy grillparti keretében.
A ház fűtését egy elektromos kazán biztosítja, a hőleadás nem radiátorokkal történik, hanem padlófűtéssel. A meleg vizet szintén elektromos rendszer állítja elő. Az épület 3 fázisú, 3X25A-es elektromos betáplálást kap, amelyre inverteren keresztül, egy 4 kW-os fotovoltaikus napelem rendszer dolgozik rá. A napelemes rendszer képes biztosítani az elektromos fogyasztás nagy részét, ugyanis 30 cm-es Porotherm téglafalakkal, 15 cm-es Austrotherm hőszigeteléssel épültek a falak, a nyílászárók, az ablakok és a bejárati ajtó pedig kivétel nélkül 3 rétegű, hő és hangszigetelő típusúak, így egy átlagos épületnél sokkal kevesebb energiát igényel a fűtése.
A konyhában elektromos tűzhely és sütő fog üzemelni.
Az utca felől elektromos kapun keresztül megközelíthető garázs szekcionált garázskapuval rendelkezik. Mindkét kapu elektromosan vezérelhető.

Közlekedés
Az ingatlan megközelíthetősége Budapest felől az M5-ön, illetve a5 számú főúton, tömegközlekedéssel a 635-ös és 636-os elővárosi buszjáratokkal, vagy a Nyugati pályaudvar – Lajosmizse - Kecskemét viszonylaton közelíthető meg.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel