Pilisborosjenő, Pest megye

Eladó lakóövezeti telek
Pilisborosjenő, Pest megye
Telekterület
660 m²
Közvetítői azonosító: COM T/11-02
Azonosító: 32569488
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Óbudai és ÓbudánTúl Ingatlaniroda - Óbuda, Pilisborosjenő, Üröm) összes hirdetéséhez
Florek Zoltán
Óbudai és ÓbudánTúl Ingatlaniroda - Óbuda, Pilisborosjenő, Üröm
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
nincs megadva
Szintterületi mutató
0.4
Bruttó szintterület
264
Villany
van
Víz
van
Gáz
van
Csatorna
van

Leírás

Tisztelt telek kereső!

Irodánk eladásra kínál Pilisborosjenő Nyugati végében az úgynevezett papi földeken, kiépült lakóparki környezetben egy ikerház építésére alkalmas építési telket.

A telek enyhén lejtős földszintes illetve tetőtér beépítéses ház építésére kifejezetten alkalmas a telek, nem megosztható. Az eladásra kínált telekrész egy sarok telek felső része, szilárd burkolatú útról közvetlenül megközelíthető (a meglévő ház bejárata a másik utcáról található). A telken már áll egy épület, a majdan megépülő ikerház fél ezzel az épülettel kell szerkezeti kapcsolatba kerülnie. A tulajdonosok már korábban készítettek építész terveket az ikerház építésre ezeket igény esetén szívesen rendelkezésre bocsátjuk. A telek utcafrontja 24 méter hosszú míg a mélysége 22 méter. A telekről csodálatos panoráma nyílik A pilisborosjenői Nagykevélyre illetve mezőgazdasági és turisztikai területtől csak néhány száz méterre található.

Ideális kisgyerekeseknek, állatszeretőknek, természetkedvelőknek. bevásárlási lehetőség néhány perces séta, tömegközlekedés buszvégállomás öt perc séta. A telek szilárd burkolatú útról megközelíthető közművekkel ellátott.

Amennyiben a telek felkeltette érdeklődését hívjon !

Üdvözlettel

Florek Zoltán
épületgépész mérnök
Ingatlanközvetítő

Fekvés: D
Építési övezet: Lke-2
Beépíthető alapterület: 165 nm
Homlokzat magasság: 5 m
Bruttó szint terület: 264 nm
Föld alatti beépíthetőség: 205 nm

Ügyintéző: Florek Zoltán
Azonosító: T/11-02

Irodáink 2001 óta foglakoznak ingatlanok közvetítésével, a kezdetek óta regionális, területi alapú specializációval.

PILISBOROSJENŐI IRODÁNK a falu központjában Templom utca Fő utca sarkán, Templom utca 2 szám alatt, 250 éves kőépületben található.
Egyik SAJÁT WEBOLDALUNK PILISBOROJENŐI ingatlanok közvetítésére szakosodott,
"pilisborosjenoi" néven talál ránk a világhálón.
Ez az iroda foglalkozik még ÜRÖMI ingatlanok közvetítésével, ezeket az ingatlanokat külön weblapon "uromi" néven találhatja meg.

Weboldalaink a teljes helyi ingatlan kínálatunkat tartalmazza, valamint megjelenítjük a kerületben KERESŐ ÜGYFELEINKET, keresési feltételeik, IGÉNYEIK leírásával.
Ingatlanonként több fotót is talál. Ingatlanainkat BEFEKTETÉSI SZEMPONTOK SZERINT is rangsoroljuk. Ha kínálatunk az Ön igényeit nem fedi le, együttműködő ingatlanirodák segítségével törekedni fogunk az Önnek megfelelő ingatlan megtalálására.

Óbudai régió ingatlanjaival ÓBUDAI INGATLANIRODÁNK foglalkozik. Irodánk:1035 Budapest Vörösvári út 13.(Vihar utca sarkán) található fa épületben.
Óbudai hegyvidék területén ÓBUALUX INGATLANIRODÁNK működik. Irodánk : 1037 Budapest, Erőalja utca 46. szám alatt (Viharhegyi út sarkán) helyezkedik el.
Budakalász, Pomáz, Szentendre területén 2 helyben lakó kollégánk dolgozik, ajánlataik a "budakalaszi" weboldalon tekinthetők meg.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Óbudai és ÓbudánTúl Ingatlaniroda - Óbuda, Pilisborosjenő, Üröm) összes hirdetéséhez
Florek Zoltán
Óbudai és ÓbudánTúl Ingatlaniroda - Óbuda, Pilisborosjenő, Üröm