Balatonvilágos, Balatonaliga Eladó kereskedelmi, szolgáltató terület
Telekterület 16205 m2
Azonosító: 32551364
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 374 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó kereskedelmi, szolgáltató terület
Kilátás nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Leírás

A Balaton kapujában – Balatonvilágoson - eladó egy összesen 16205 m2-es terület.
(11183 m2 telek + 5022 m2 erdő)

A terület lokációja, környezete: Balatonvilágos.
Budapesttől az első balatoni település az M7-es autópálya mellett. A telek közvetlenül a település bejáratánál fekszik, a Fő út mellett, ami a Balatont ölelő (70 és 71-es) főutak keleti összekötő ága. (lásd kiemelt kép)
Nagyobb kitekintésben, a Dunántúl közepén található, a Balaton elosztó útjainak és az országos észak – déli, kelet - nyugati közlekedési folyosók és az új M8-as közlekedési csomópontjainak közvetlen közelében.

A Balatonparttól 800 méterre, a Club Aliga bejáratától 500 méterre, a Balaton parttól autóval 2 percre, gyalogosan 10 percre, az M7-es aligai lejáratától 500 méterre található.

A terület 1,5 km-es körzetében két nagy értékű ingatlan fejlesztés és egy új autópálya csomópont építése zajlik. A Club Aliga új Üdülő Centrummá fejlesztése elkezdődött. A 70 hektáros terület a Balaton egyik legnagyobb, Budapesthez legközelebbi egységes vízparti területe. Fejlesztése komoly átértékelődést fog eredményezni a környezetében. A másik, a Balatonfőkajár és Balatonaliga közötti Moto GP pálya fejlesztése már befejezéshez közeledik.

A telek műszaki paraméterei, beépíthetősége és közműellátottsága:
Mint, ahogy azt a képek között bemutatott táblázatában is látni lehet a fejlesztési terület: gazdasági, kereskedelmi, szolgáltató övezet besorolású.
GKSz-3, 30 %-ig beépíthető; 5,5 m építmény magasság, zöldterületi mutató 30 % terepszint alatt beépíthető 30%, legkisebb telek méret 2000 m2 lehet.
A fenti számokból beépíthető alapterület a 11.183 m2 30 %-a, az-az 3.356 m2, akár 2 szinten plusz a terepszint alatt is ugyanekkora négyzetméter beépíthető több szinten. A legkisebb zöldterületi mutató megtartásával a maximális épület mellett leburkolható felület 4.472 m2. Ezen építménynek az elhelyezésére van kijelölve a 9.000 m2-es telekrész, mint épület lehelyezési építési terület.

Közmű ellátottság és úthálózat:
Telekhatáron, minden közmű megtalálható! Gáz és áram vételi lehetőség ipari méretekben is rendelkezésre áll a közvetlen telekhatáron. Csatorna bekötés két helyen is elérhető a telek mellett.

A telek geometriai adottságaiból adódóan a szélessége 60 és 100 méter között változik, a leghosszabb éle 300 méter. Emellett a leghosszabb él mellett egy aszfaltos út húzódik, mely közvetlenül csatlakozik a falu főútjához. Az aszfaltos útról a terület könnyen megközelíthető és az igényeknek megfelelően bármilyen más megosztása is kialakítható.
További előnye, hogy a terület 20-éve síkba lett rendezve (lásd az utolsó képet), azóta a természet gyepes ligetes formában meghódította a felületét.

A telek az M7-es felől közvetlenül látható, amely céges reklámok, vevő orientáció szempontjából jó pontnak tekinthető.

Kérem, amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a "telefonszám felfedés" után megjelenő második (alsó) telefonszámon!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Balatonvilágos, Balatonaliga
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 374
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch