Bátonyterenye, Fenyves út

Eladó ikerház
Bátonyterenye, Fenyves út
Ár
11 millió Ft
Alapterület
165 m²
Telekterület
1087 m²
Szobák
5
Közvetítői azonosító: COM 446835
Azonosító: 32548850
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó ikerház

Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
1950 és 1980 között
Komfort
komfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
gáz (konvektor)
Légkondicionáló
nincs
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön helyiségben
Kilátás
udvari
Tetőtér
nincs megadva
Pince
van
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

Nógrád megyében, Bátonyterenyén (Maconkán) Eladó egy KÉT GENERÁCIÓS felújítandó, összközművesített Ikerház mindkét házrésze (82m2 alapterület és 84m2 alapterület) egy testvérpártól teljesen tehermentesen. A meghirdetett 11M Ft-os ár, mind a két ikerház felet tartalmazza, a hozzá tartozó melléképületekkel együtt.

A telken található egy két generációs ikerház, melynek mindkét fele eladó egyben. Rajtuk kívűl a térképszelvényen is feltüntetett 2 db garázs és egy műhelyként funkcionált melléképület is megtalálható.

Az ingatlan egy elkerített, 1087 m2-es telken fekszik. Alapja kő, falai téglából épültek. Összközművesített, és az ipari áram is be van vezetve a telekre a régen műhelyként funkionált melléképületbe (20 m2). A vízcsövek ki lettek cserélve, illetve néhány ablak is műanygra lett kicserélve.

Egy kis fantáziával gyönyörű otthon varázsolható belőle méghozzá kedvező áron, hiszen nem ázik, nem vizesedik, összközművesített, ezáltal csak esztétikai felújítást igényel.

Az ingatlant nem lakják a tulajdonosok, már régóta. Idősek már és nem tudják gondozni, ezért adják tovább remélve olyan leendőbeli tulajdonosoknak, akik szép otthont varázsolnak majd belőle.

A település, kedvező infrastruktúrával rendelkezik, területén biztosított a háziorvosi, védőnői, postaszolgálati, óvodai, illetve az általános iskolai ellátás. Az ingatlantól 10-15 perc sétatávolságra található Bátonyterenye központja, ahol bolt, drogéria, gyógyszertár stb. megtalálható, illetve 2 km-t téve eljuthatunk a Maconkai-víztározóhoz is.

Amennyiben nem ezt az ingatlant tartja az Ön számára megfelelőnek, viszont vásárlási szándékkal nézi a hirdetésem, szívesen megosztom Önnel a portfóliómban szereplő elvárásaival egyező találatokat!

CSOK igényelhető!

Keressenek bizalommal megadott elérhetőségeimen!
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.) \n
A(z) Városi Ingatlaniroda weboldala
Lépj kapcsolatba a hirdetővel