Balatonudvari, Veszprém megye

Eladó hétvégi házas nyaraló
Balatonudvari, Veszprém megye
Ár
43,9 millió Ft
Alapterület
64 m²
Telekterület
350 m²
Szobák
3
Közvetítői azonosító: COM NY009706
Azonosító: 32542585
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Otthon Centrum Balatonfüred) összes hirdetéséhez
Pintérné Zsóka
Otthon Centrum Balatonfüred
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó hétvégi házas nyaraló

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1981 és 2000 között
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Fűtés
elektromos
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Kilátás
kertre néz
Tetőtér
beépíthető
Villany
van
Víz
van
Gáz
utcában
Csatorna
van

Leírás

Balatonudvari csendes utcájában nyaraló eladó!
Tudta, hogy aki egyszer ellátogat Balatonudvariba, azt a világ középének tartja?
Ha eddig nem tudta, akkor meg kell róla győződnie, mert a település Balatonfüredtől autóval alig 10 perc, és mindenki aki egyszer a településre ellátogatott, az máris beleszerelmesedett!
Na, ebben a kis gyöngyszem faluban, a Balaton északi partján kínálom megvételre ezt a 64 m2-es nyaralóingatlant, ami 5 perc séta a strandtól, 2 perc sétára található a település központjától.
A nyaralóingatlan egy 350 m2-es telken épült iker, és az elmúlt évben teljes felújításon esett át a fürdőszoba kivételével. Tetőt bitumenzsindelyre cserélték, modern, műanyag ablakok lettek beépítve, és ami a legfontosabb, hogy teljes elektromos és vízvezeték rendszer cserélve lett. Külsőleg is szépen rendezett az ingatlan, kertje szépen gondozott, igazi nyaraló filing fogadja az ide érkezőt. Ez a kis nyaraló egy 8 x 8 méteres nyeregtetős elemes faház, ami ugyan nem téliesített, de elektromos fűtőpanellel télen is kiválóan használható. Az ingatlan tűzfalában egy kémény található, tehát ha mégis szeretne egy hangulatos kandallót berakni, az is megoldható. A fürdőszoba előterében kialakításra került egy kis gardrób, tehát kényelmesen el tud pakolni ott is.
A kényelmes terasz nyugati fekvésű, ahonnan rögtön nappaliba jutunk, majd onnan nyílnak a szobák, konyha, kamra, és fürdőhelyiség.
A felújított konyhában elektromos tűzhely, sütő, hűtőgépek mind-mind benne foglaltatnak az árban.
Tulajdonos roppant gondosan új elektromos vezetékeléssel már arra is gondolt, hogy a mai modern kor követelményei szerint már többen az elektromos autót választják családjuk számára, így a háznál ennek töltési lehetősége is kialakításra került. Az udvarban két autó kényelmesen tud parkolni úgy, hogy a kialakított sütögetőt is körbe tudja ülni a család.
Hát összességében azt gondolom, hogy ezt a nyaralót pont Önnek kell megvásárolnia, ha kellemes és nyugodt környezetben szeretne pihenni.
Mivel ez nem egy téliesített nyaralóingatlan, nyári rezidenciának kiváló, de mint már említettem is, infrafűtéssel télen is pihenhet a "csend és nyugalom" falujában.
A szomszédok kedvesek, összetartó közösség, az utcában nincs átmenő forgalom, mert zsákutca.
A település rendezett, két strandja van ami igen kedvelt a nyaralóvendégek körében, ahol a büfék kiválóak, a környék éttermei és borai vendégcsábítóak.
Nos, azt gondolom, ezt az érzést Önnek is át kell élnie, hiszen ha a "világ közepén" Balatonudvarin egyszer eltölt egy pár napot, soha többé nem is szeretne máshol nyaralni.
Amennyiben szeretné megtekinteni ezt a nyaralóingatlant, kérem hívjon telefonos elérhetőségemen, és egyeztetett időpontban máris mutatom.

Várom megtisztelő hívását!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Otthon Centrum Balatonfüred) összes hirdetéséhez
Pintérné Zsóka
Otthon Centrum Balatonfüred