Kiskunhalas, Cseresznyés utca

Eladó családi ház
Kiskunhalas, Cseresznyés utca
Alapterület
94 m²
Telekterület
622 m²
Szobák
2
Azonosító: 32525701
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Fundamenta Ingatlan) összes hirdetéséhez
Szöllősy-Serfőző Melinda
Fundamenta Ingatlan
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
újszerű
Építés éve
2021
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
nincs megadva
Fűtés
hőszivattyú
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
udvari
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

További információkat talál a Fundamenta Ingatlan oldalán.

Ez nem a képzelet, ez a VALÓSÁG! Ide csak költözni kell!
Kiskunhalas, Sóstói lakótelepen kínálom eladásra ezt a 622 m2 területen elhelyezkedő, 94 m2-es, 2 szobás, amerikai konyhás, ÚJ ÉPÍTÉSŰ családi házat. Az ingatlanhoz tartozik egy körülbelül 15 m2-es terasz, ahol a kert szépségét csodálva fogyaszthatja el új tulajdonosa a reggelijét. Az ingatlan kivitelezése során rendkívüli hangsúlyt kapott a minőség.
A lakóház CLT technológiával épült, teljesítve a magyar szabvány követelményeket.
Tetőszerkezete hagyományos magas tető, szeglemezes fatartókból, amely úgy került kialakításra, hogy később beépíthető legyen.
A külső nyílászárók REHAU műanyag tok- és szárnyszerkezet, háromrétegű hőszigetelő üvegezéssel, külső és belső oldalon sötétszürke fóliabevonattal. A homlokzati hőszigetelésbe süllyesztett redőnytokok és hőszigetelt alumínium redőnyök találhatók.
A családi házban CPL laminált fa tok- és szárnyszerkezetű ajtók, rozsdamentes acél vasalatokkal és kilincsekkel találhatók. A gardróbban a padlásra való feljutást Fakro LWZ Plus padlásfeljáró létra biztosítja.
Az ingatlan kapcsán a talajnedvesség elleni szigetelést két rétegű, Villas modifikált bitumenes talajnedvesség elleni szigetelés található. Az ingatlan padló-, fal- és tetőszerkezet is hőszigeteléssel ellátott.
Padlóburkolatok a vizes helyiségekben, valamint előtérben ragasztott kerámia, míg a többi helyiségben laminált padló.
A falazata CLT fapanelek látszó fa felület, valamint festett, vagy csempézett gipszkarton előtétfal. A terasz is fagyálló kerámia burkolattal ellátott.
A családi ház megfelelő szellőzését, hűtését és fűtését a mesterséges szellőztetés reverzibilis levegő/víz hőszivattyúval és a kültéri nyílászárókba épített AERECO higroszabályozású légbevezetővel biztosítják. A fűtés során égéstermék nem keletkezik.
A vételár részét képezi prémium fehér korpuszok, sötét betonszürke munkalappal ellátott konyhabútor, az alulfagyasztós kombinált hűtő, a beépíthető sütő (Bosch), beépíthető főzőlap (Bosch), pára- és szagelszívó (Cata Omega 600 X/L LED kürtős, inox), mikrohullámú sütő (Toshiba), beépíthető mosogatógép (BOSCH), mosogatótálca (BLANCOZIA 45S-SG-PSZ gránit) és csaptelep (BLANCOMIDA-SG-PSZ gránit)

Szintén a vételár részét képezi az előszobabútor, valamint a vizesblokk, a felszerelt Gemini tükör, led világítással (120cm GM120), a csiszolt tükör (40*60 cm 22491) is.

Az ingatlan teljesen közművesített, villamos hálózat, ivóvízvezeték, kommunális szennyvízcsatorna adottak.
A csapadékvíz elvezetés is biztosított ereszcsatornával, külső ejtő vezetékekkel, amely a zöld felületeken kialakított szikkasztó rendszerbe kerül elvezetésre.
A kertben kialakításra került az öntöző rendszer is.

Az ingatlan „nulla rezsis ház”, ugyanis a tetőn elhelyezett 5,2 kW-os napelem rendszernek köszönhetően, fűtésszámla nincs. A lakók kényelmét elektromos kapu biztosítja, valamint a riasztó rendszer is kiépítésre került, amely már telefonon keresztül is irányítható.
IDE CSAK KÖLTÖZNI KELL! Hitel ügyintézésben is segítünk!
A(z) Fundamenta Ingatlan weboldala
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Fundamenta Ingatlan) összes hirdetéséhez
Szöllősy-Serfőző Melinda
Fundamenta Ingatlan