Zalakaros, Zala megye Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 2583 m2
Közvetítői azonosító: COM MIK MB 02083 Azonosító: 32517991
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 324
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Eladóvá vált Zalakaroson egy 3* superior besorolású 44 szobás nagyon jó állapotú ma is nagy vendégforgalommal működő szálloda!
A szálloda egész évben nyitva tart, kihasználtsága az elmúlt évben 85 %-os volt. Az idei év nyara és az őszi foglalások mutatói ennél nagyobb, 90 % feletti kihasználtságot mutatnak.
A kellemes, nyugodt légkört biztosító családias hangulatot árasztó szállodába a vendégek évről évre visszatérnek, a vendégforgalom egy része kiszámítható, tervezhető.
A szálloda tulajdonosai méltán büszkék a sikereikre, országos elismertségük töretlen, számos díjazásban az első hellyel jutalmazták munkásságukat. A szálloda minden feltételnek megfelel, így bármikor átminősíthető 4 * -os besorolásúvá.
Az ingatlan bemutatása:
A telek mérete 6482m2, a szálloda nettó alapterülete: 2583m2.
A szálloda udvara parkosított, gyerekbarát, körbekerített terület, a mozogni vágyók kedvéért egy teniszpálya is kialakításra került.
A szállodába a szélfogón keresztül érkezhetünk, ahol a recepció is elhelyezésre került. A földszinti részen helyezkedik el az étterem, Lobby bár, kávézórész, női- férfi vizesblokkok, irodák, konferenciaterem.
A nyugati szárnyban biztosították a szálloda működéséhez szükséges járulékos helyiségeket ( konyha, mosogató helyiség, bútorraktár, tiszta és szennyes ruharaktár, iroda, szociális blokk, előkészítők, alapanyag raktár, takarítószer tároló) A lépcsőház alatti részen helyezkedik el a kazánház, amely előtt a gyermekek részére játszó sarok lett kialakítva.
A földszint keleti szárnyában található 4 db nagyobb méretű és 8 db normálméretű szoba fürdőszobával, társalgó, wellness centrum.
A wellness centrumban 10×5 m-es ellenáramoltatós termálvizes medence,12 személyes jakuzzi, sószoba, infra és finnszauna, gőzkabin, kneip taposó, dézsás sokkoló, élményzuhany, pihenőrész, külső 8 személyes jakuzzi, gyermek medence, napozóterasz található. A medencéhez kapcsolódóan külön női és férfiöltözők, vizesblokkok kerültek kialakításra.
Az I – II. emeleti szinteken lévő szobákat (16 -16 db) az épülettömb közepén elhelyezkedő lépcsőházon keresztül, vagy a keleti szárnyban épített panoráma lifttel lehet megközelíteni.
Mindkét szinten a keleti és nyugati szárnyban kialakított függő folyosókon érhetők el az épület déli oldalán kialakított szobák, amelyek saját fürdőszobával ellátottak.
A nyugati épületszárny végébe épült egy önálló bejáratú nappali, konyha, étkező, kettő hálószoba, fürdőszobával ellátott apartman, melyben egy utcafronti garázs is helyet kapott.
A szállodában lévő szobák mindegyike erkélyes.
A szobák mindhárom emeleten beépített bútorral (televízió, széf, telefon) felszereltek.
Az első emeleten szabadidő terem is kialakításra került, a sportolási lehetőség mindenki számára elérhető.
A szálloda fűtéséről, melegvíz ellátásáról kettő darab nagy teljesítményű gázkazán gondoskodik.
A közművek a településen kiépített hálózatról működnek, saját mérőórával ellátottak.
A szálloda további működtetése egyszerűen és zökkenőmentesen lebonyolítható. A munkakörökben képzett szakemberek dolgoznak, a vendégkör nagy része évről évre visszatér.
Kiválóan megközelíthető, a Sármelléki repülőtér 25 km, az M7 autópálya leágazó 8 km távolságra van a szállodától.
Ahhoz, hogy a szálloda működése továbbra is zavartalanul működjön megvásárlás esetén a működtető Kft is az új tulajdonos nevére kerül.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Zalakaros, Zala megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Zalakaros 144,12 ezer Ft/m²
Zala megye 365,85 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 641,64 ezer Ft/m²
Zalakaros 144,12 ezer Ft/m²
Zala megye 365,85 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 641,64 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 324
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch