Marcali, Somogy megye Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 700 m2
Azonosító: 32509247
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 591
Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1981 és 2000 között
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1981 és 2000 között
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

Bejáratott, igényes vendéglátó egység, cukrászda és két hatalmas lakás Marcali szívében....

Családbarát étterem Marcali frissen felújított központjában Eladó! Az étterem és cukrászda, mely több mint 30 éve elképesztően sikeresen működik, bejáratott vendégkörrel, meghatározó a kisváros életében. Most új gazdáját keresi, rövid megtérülési idővel.

Az Étterem: Pár éve tejes felújításon esett át, friss design új bútorzat modern hangulatos légkör jellemzi. Jól átgondolt terek alkotják, külön leválasztható klimatizált rendezvényterem kb 30fő fogadására alkalmas. Az egész vendégtér befogadó képessége meghaladja a 100fő létszámot. A kerthelyiség és a fedett terasz további 40fő befogadására alkalmas, utcafront felől fagyizóval és teljes berendezéssel, igényesen kialakítva.
Az étterem mellett kb 100fős parkoló melynek használata ingyenes ahogy az egész városban is.

Konyha & Cukrászműhely...ahol a valódi alkotások készülnek...

Az ingatlan nélkülözhetetlen része a konyha teljes modern konyhatechnológiával (kombisütő, hősokkoló) és bejáratott logisztikával ami a legnagyobb vendégforgalmat is gond nélkül lebonyolítja. Tányérok, evőeszközök, konyhai edények, gépek, kellékek stb...itt minden megtalálható.
A jól felszerelt Cukrászműhelyben folyamatosan készülnek a szebbnél szebb és ízletesebb torták és sütemények. Mindezekhez tartózóan hűtőkamrák és egy mélyhűtőkamra is helyet kapott valamint előkészítők, mosogatók, raktárak, és öltözők.

Kitelepülés, Rendezvényszervezés:
Az étterem rendelkezik még egy kb 100fő teljes ellátására elég Catering- eszközökkel, melegen és hidegen tartó konténerekkel, tányérok, poharak, evőeszközök stb...


A Lakások: Az étterem felett kialakítva, külön zárt lépcsőházból megközelíthető 150m2-es és 175m2-es 4+1 szobás lakások amik külön hrsz-en vannak nyilvántartva igény esetén egyszerűen értékesíthető. Mindkét lakás minőségi anyagokból készült a nagyobbikban szauna is található. Igény szerint kiadásra esetleg Panziónak is használható egyszerre 20-25 fő befogadására alkalmas. Külön mérőórák minden lakáshoz tartoznak.

A telek/udvar: A teljes komplexum, összesen 1970m2-en terül el a belváros szívében. Az "U" alakú épületegyüttes egy nagy szépen térkövezett belső udvarral rendelkezik, ahol tárolók, irodák, garázsok helyezkednek el, valamint a tetőtéri rész lakásoknak is kialakítható. Mindez a 2000-es évek elején épült szuper állapotban, folyamatosan karbantartva.
Összesen 7 helyrajzi számon van nyilvántartva így a későbbiekben több tételben is könnyedén értékesíthető.

Biztos befektetés nagyon kedvező áron.
Keressen a részletekért.

Az Étterem komplexum teljes berendezése a vételár részét képezi.!!!!!2021-BEN MINDEN CSOK-RA VÁSÁROLT INGATLAN 100%-BAN ILLETÉKMENTES!!!!!

IRODÁNK MARCALIBAN TALÁLHATÓ,AHOL TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉSSEL VÁRJUK ÜGYFELEINKET!NÉMET, OLASZ és ANGOL NYELVTUDÁSUNKNAK KÖSZÖNHETŐEN NYITOTTAK VAGYUNK A KÜLFÖLDI ÜGYFELEK FELÉ IS,KÜLFÖLDI PARTNERKAPCSOLATTAL ÉS HIRDETÉSI FELÜLETEKKEL RENDELKEZÜNK.
ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY, JOGI HÁTTÉR,LAKOSSÁGI ÉS VÁLLALATI ÉRTÉKBECSLÉS! KERESSEN MINKET!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Marcali, Somogy megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Somogy megye 375,54 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 500 ezer Ft/m²
Somogy megye 375,54 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 500 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 591
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch