Egyházaskozár, Baranya megye Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 1600 m2
Azonosító: 32503749
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 163
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló nincs
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

RENDKÍVÜLI BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG! EGY KÉP TÖBBET MOND EZER SZÓNÁL... Lovastanya és vendégház eladó Eladóvá vált egy 25 éve családi vállalkozásban működő vendégház, lovastanya és erdei iskola Tolna és Baranya megye határán. Az 5830 m2 területen álló ingatlancsoport két vendégházat, mintegy 25 vendégszobával, egy lakóingatlant, közösségi tereket, a személyzet számára igényesen kialakított apartmanokat, éttermet saját konyhával, irodákat foglal magában, azaz mindent, ami egy 140 fő kiszolgálására alkalmas vendégház működtetéséhez szükséges. Együtt, és mégis külön! A leendő tulajdonos az ingatlan megvásárlása révén nemcsak egy jó megélhetést biztosító lehetőséget vásárol, hanem a komplexum részeként, de mégis elülönítve egy meghitt, meleg, privát otthont is. A vendégház jól bejáratott, évi 6000-12000 vendégéjszaka áll mögötte, mely szinte csak a visszatérő vendégköre révén, az idei évben 5000 vendégéjszakát adott. Az épületek jelenlegi kialakítása révén a főként tavasztól őszig, szezonális működésre berendezkedett komplexum, azonban kis költséggel, apartmanok kialakítása után, kiváló lehetőséget nyújthat az egész éves működésre, mint nagyobb családi ünnepek, Szilveszter, gólyatábor, céges meetingek vagy céges csapatépítő tréningek megtartására. A Lovastanya és Vendégház sok színes programmal - mint állatsimogató, kovácsolás felszerelt kovácsműhelyben, sportprogramok, lovas sétakocsikázás vagy kemencében sütés - várja a vendégeit. Az ingatlanok 25 éven keresztül, a mai napig tartó folyamatos fejlesztésen, modernizáláson és szépítésen estek át. A teljes épületegyüttes fűtési költsége a melegvíz előállításával együtt évi 100 ezer forint alatt marad, köszönhetően az egyedi költségtakarékos fűtési rendszer kialakításának, és a napenergia hasznosításának. A vendégház teljes berendezéssel, minden engedéllyel, "üzemmeleg" állapotban szinte azonnal birtokba vehető. Jöjjön, nézze meg, gazdagodjon egy, akár új élet lehetőségét kínáló élménnyel! További információért hívjon bátran a hét bármely napján!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Egyházaskozár, Baranya megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 150,66 ezer Ft/m²
Baranya megye 274,73 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 163
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch