XXII. kerület, Budafok

Eladó lakóövezeti telek
XXII. kerület, Budafok
Telekterület
269 m²
Azonosító: 32468840
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség
25%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
telken belül
Víz
telken belül
Gáz
utcában
Csatorna
telken belül

Leírás

CSALÁDI HÁZ ELADÓ BUDAFOK KEDVELT RÉSZÉN!!!

Megvételre kínálunk Budapest 22. kerületében, Budafokon, az Árpád utcai általános iskola közelében, egy 269 m2-es telken épült, jelenleg 36 m2-es, de bővíthető családi házat.

A ház B30-as téglából épült, pala tetős, amin üveggyapot szigetelés is van. Jelenleg is lakják, de teljesen felújítandó állapotban van a ház. A telek besorolása LK-1/BF/1, ez 25% beépíthetőséget jelent a jelenlegi szabályozások szerint, azaz 67 m2 alapterület építhető, illetve két szint építésére is van lehetőség, így 132 m2 összesen. A telken villany, víz és csatorna van. Az utcában a telek előtt van a gáz, így a bekötésére van lehetőség. A telken található egy 15 m2-es pince is. Parkolásra a telken belül is és az utcában is van lehetőség.

A házban hagyományos parketta és járólap burkolatok vannak, a nyílászárók régi fa ablakok, a fűtés elektromos fűtőtesttel működik és a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

A környéken iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség (Savoya park) és minden szükséges infrastruktúra megtalálható. Az utca csendes aszfaltozott, magasfeszültségű nincs a közelben.
Tömegközlekedésre használhatjuk pár perc gyalogtávolságra a városháztéren közlekedő 3, 213, 214, 250 buszokat, vagy a 47, 56-os villamosokat.

Irányára: 40.900.000 Ft

Hívjon akár hétvégén is, hogy megtaláljam álmai otthonát!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel