XXII. kerület, Budafok

Eladó családi ház
XXII. kerület, Budafok
Alapterület
36 m²
Telekterület
269 m²
Szobák
1 + 1 fél
Azonosító: 32468812
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
nincs megadva
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
igen
Fürdő és WC
egy helyiségben
Kilátás
utcai
Tetőtér
nem beépíthető
Pince
van
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban

Leírás

CSALÁDI HÁZ ELADÓ BUDAFOK KEDVELT RÉSZÉN!!!

Megvételre kínálunk Budapest 22. kerületében, Budafokon, az Árpád utcai általános iskola közelében, egy 269 m2-es telken épült, jelenleg 36 m2-es, de bővíthető családi házat.

A ház B30-as téglából épült, pala tetős, amin üveggyapot szigetelés is van. Jelenleg is lakják, de teljesen felújítandó állapotban van a ház. A telek besorolása LK-1/BF/1, ez 25% beépíthetőséget jelent a jelenlegi szabályozások szerint, azaz 67 m2 alapterület építhető, illetve két szint építésére is van lehetőség, így 132 m2 összesen. A telken villany, víz és csatorna van. Az utcában a telek előtt van a gáz, így a bekötésére van lehetőség. A telken található egy 15 m2-es pince is. Parkolásra a telken belül is és az utcában is van lehetőség.

A házban hagyományos parketta és járólap burkolatok vannak, a nyílászárók régi fa ablakok, a fűtés elektromos fűtőtesttel működik és a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

A környéken iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség (Savoya park) és minden szükséges infrastruktúra megtalálható. Az utca csendes aszfaltozott, magasfeszültségű nincs a közelben.
Tömegközlekedésre használhatjuk pár perc gyalogtávolságra a városháztéren közlekedő 3, 213, 214, 250 buszokat, vagy a 47, 56-os villamosokat.

Irányára: 40.900.000 Ft

Hívjon akár hétvégén is, hogy megtaláljam álmai otthonát!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel