Bükkábrány, Borsod-Abaúj-Zemplén megye Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 1000 m2
Telekterület 18000 m2
Közvetítői azonosító: COM UZ013409 Azonosító: 32464597
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 716 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó egyéb ipari ingatlan
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Bükkábrány Fagyasztott sütőipari gyártó üzem

Bükkábrány családias hangulatú ipari parkjában eladó, családi vállalkozásban épített, fejlesztett, gondosan karban tartott-felújított Sütőipari gyártó üzem.
Az ingatlan céggel, illetve cég nélkül is megvásárolható. Céggel együtt természetesen számolni kell a cégben lévő vagyon értékével is, melyet a jelzett vételár nem tartalmaz. Cég nélküli vásárlás esetén természetesen ÁFÁ-val kell számolni.
Az épület egy része jelenleg is üzemel, bérlők használják, mely akár tovább hosszabbítható szerződést is jelent egy befektető számára, valamint ez által az épület folyamatos használatban van, tökéletes állapotban, gondos kezekben.
Az épület eredeti használata Fagyasztott sütőipari üzem volt, melyhez a teljes gyártó sor, eszközök rendelkezésre állnak, az árban benne vannak a gépek is. (Hat kocsis -30C fokos sokkolóval. Készáru raktár -18-20C fokon működik 20m*8m-es területen.) 100 köbméteres tüzivíz tároló is rendelkezésre áll a területen.
A terület pontos mérete 19699 nm, mely 3 oldalról is megközelíthető elektromos kapukon keresztül, ez természetesen nagyban segíti a területen belüli mozgást, bármilyen kamion forgalom kivitelezhető.

Az épület gazdaságos üzemeltetését egy 50 kw teljesítményű napelem park biztosítja, fűtése gazdaságos rendszerré alakított gázfűtés (tartályról).

A fő épület mellett található egy 220 nm-es csarnok, mely kiválóan alkalmas hatalmas mennyiségű árú raktározására.
Az épület riasztóval és modern kamera rendszerrel ellátott.

Az ingatlant körülveszi egy 18.000 nm-es terület, mely jelenleg 2 oldalról nyitott kapuval, de adottságai révén minden oldalról megnyitható, így nagyobb kapacitású, egyéb funkciójú felhasználás esetén még könnyebb megközelíthetőséget biztosít.
Rengeteg szabad hellyel rendelkezik, ahol újabb raktárak, kamion parkoló, gyártó üzem...helyezhető el.
M3 autópálya 10 perc, könnyű megközelítéssel!

Az ingatlanban és területben rejlő rengeteg lehetőség nem felsorolható, tekintse meg drón,illetve videó felvételünket, majd hívjon és bejárjuk a területet közösen.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Bükkábrány, Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 354 ezer Ft/m²
Borsod-Abaúj-Zemplén megye 106,34 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 716 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch