XIII. kerület, Kámfor utca 28.

Kiadó raktárhelyiség
Pályázat
XIII. kerület, Kámfor utca 28.
Ár havonta
126 ezer Ft
Alapterület
430 m²
Azonosító: 32460289
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
TGSZ Budapest - Szőllősi Zsuzsanna
Referens összes hirdetése
MÁV Zrt.
Iroda összes hirdetése
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó raktárhelyiség

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Emelet
nincs megadva
Épület szintjei
nincs megadva
Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
nincs megadva

Leírás

Pontos cím: 1131 Budapest, Kámfor utca 28.

Ár: Pályázat, elektronikus licit

Nagysága: 430 nm raktár

Állapota: nagyon rossz állapotú

Elérhető közművek: Villany nincs, Víz nincs

Funkció: kizárólag raktározási tevékenység

A bérbeadásra kínált raktárhelyiség az 1900-es évek elején épült téglából. A raktár egylégterű, minimum 4 m belmagasságú épület, mely évek óta használaton kívül van. Ennek megfelelően műszakilag nagyon rossz állapotú, esetlegesen több m3 veszélyes és fertőző hulladékkal is erősen szennyezett, melynek takarítását, fertőtlenítését és a rendbetételét a bérlőnek kell vállalnia saját költségére, bárminemű MÁV Zrt. általi költségtérítés és bérleti díjbeszámítás nélkül.
A tető évekkel ezelőtt tűzeset során részben rongálódott, így annak befedése és vízszigetelése beruházási költségtérítés nélkül kizárólagosan a bérlő feladata később megszerzendő MÁV műszaki-tervezési hozzájárulások mellett.
Villamos energia, víz és csatorna közmű nem áll rendelkezésre, azt külső szolgáltatótól tudja igényelni a bérlő, majd saját költségére építheti ki. Bérlő az erre vonatkozó elvégzett beruházásokról térítésmentesen lemond a MÁV Zrt. javára.
A tárgyi 430 nm raktárhelyiség egy 1430 nm-es raktárépület része. Az épületben az így fennmaradó 1000 nm raktárterület már korábbi bérleti szerződés szerint bérbe van adva, de leválasztva nincs. Szükséges tűzgátló főfal megépítésével a bérlemények elválasztása, amelynek teljes beruházási költsége szintén a leendő új bérlőt terheli kizárólagosan, MÁV Zrt. bárminemű költségtérítése és bérleti díjbeszámítása nélkül.
Az 1430 nm raktárépület körüli elkerített és sorompóval elzárt 2150 nm burkolt terület szintén bérbe van adva a másik raktárrész eddigi bérlőjének, így a 430 nm raktárrész gépjárművekkel való megközelítése, valamint azok parkoltatása csak a terület eddigi bérlőjével való külön megállapodással lehetséges, amelyhez a MÁV Zrt. biztosítja a szükséges bérlői egyeztetéseket.
A jelen pályázaton meghirdetett raktárterülethez tartozó további burkolt, vagy burkolatlan területet a MÁV Zrt. nem tud biztosítani, ill. bérbeadni.
Pályázati anyag/hirdetmény letöltése
pdf, 388 KB
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
TGSZ Budapest - Szőllősi Zsuzsanna
Referens összes hirdetése
MÁV Zrt.
Iroda összes hirdetése