Monok, Széchenyi István utca

Eladó családi ház
Monok, Széchenyi István utca
Alapterület
105 m²
Telekterület
1120 m²
Szobák
3 + 2 fél
Azonosító: 32451331
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1950 és 1980 között
Komfort
duplakomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
gáz (konvektor), egyéb
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
10 E Ft/hó
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön és egyben is
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Pince
van
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

Kő építésű 2010 ben teljeskörűen felújított és azóta is nagy szeretettel gondoskodással ápolt karbantartott, tehermentes 3+2 fél szobás 2 fürdőszobás családi ház, garázzsal , pincével, terasszal, filagóriával, 1120m2 parkosított szépen művelt, gyümölcsfákkal, szőlővel telepített telken eladó.

Ezt a kis ékszerdobozt azoknak ajánljuk akik keresik a szépet a nyugalmat és nem akarnak a felújítással bajlódni. Kiválóan alkalmas lakhatásra vagy vendégház üzemeltetésére is.

Az ingatlan Kossuth Lajos szülőfalujában, szép Zempléni hegyek ölelésében, nyugszik. Monok a történelmi Zemplén vármegyébe. a Eperjes–Tokaji-hegység déli részén, Szerencstől északnyugati irányban 12 kilométerre található. A Zempléni-hegységhez két földtanilag különálló egység csatlakozik, északon a Vilvitányi-röghegy, délen pedig a Szerencsi-dombvidék. A hegyek ölelésében a Szerencsi-dombság lankás tája oltalmában fekszik a település. Az említett dombság a Hernád folyó és a Tokaji-hegység déli része között terül el és öt észak-déli irányú vonulatra tagolódik. A dombvidék központi része Monok környezetében található. A meglehetősen magasnak számító kiemelkedések zártak és felszínük erdővel fedett. 337 méteres tengerszint feletti magassággal a dombvidék második vonulatának tagja, a Nyírjes tekinthető a térség legmagasabb pontjának. Az ettől alacsonyabban fekvő lankákon korszerű mezőgazdasági termelés zajlik. A gazdák leginkább szántóföldi kultúrák és borszőlő termelésével foglalkoznak, amihez a terület természeti adottságai ideális feltételeket biztosítanak. Az erre járó látogatókat igen sok látnivalóval várja a táj és Magyarország múltja.

Monokot Miskolc felől a 37-es főútvonalon lehet megközelíteni, ami közvetlen kapcsolatot biztosít az M30-as és az M3-as autópályákkal. A legközelebbi város:Abaújszántó (11 km) Szerencs (12 km); közeli települések Golop (5 km), Rátka (7 km) Tállya (7 km) és Legyesbénye (7 km). Menetrend szerinti autóbusszal Szerencsről közelíthető meg a 3860-as járattal.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel