Kápolnásnyék, Fejér megye Eladó szálloda, hotel, panzió
Alapterület 478 m2
Azonosító: 32439892
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 318
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
Eladó szálloda, hotel, panzió
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló van
Energiatanúsítvány nincs megadva
Leírás

A dinamikusan fejlődő Velencei-tó környékén, Kápolnásnyéken egy csendes zöldövezeti utcában kínálom eladásra ezt a kiskereskedelmi ingatlant.

1079m2 telken épült, teljes alapterülete: 478m2, földszinti rész: 281m2 és a tetőtér 197m2.

Kiváló esztétikai és műszaki állapotban van, statikailag kifogástalan, 2009-ben, majd 2018-ban is felújítási munkálatokat végeztek rajta, ezek során szigetelést, színezést, tetőcserét és esztétikai felújítást is végeztek rajta.

A földszinti rész a vendégfogadó tér a recepcióval, közösségi térrel és étkezővel kialakítva. Konyha funkciókat a jelenlegi tulajdonosa nem működtetett, így ez nem is került kiépítésre. Kiszolgáló helyiségek, mosdók, raktár, valamint a nagy területű udvar részen gépkocsibeállók és közösségi főzésre, sütögetésre alkalmas terasz és udvari tűzrakó hely.

Az emeleten 197m2 alapterületen, 8 saját fürdőszobával kialakított vendég-szoba áll rendelkezésre, teljesen felszerelve és berendezve. Minden helyiség klimatizált és wifis.

Alkalmas hasonló szálláshely üzemeltetésére, de egyéb gyógyászati panzió vagy szépségfarmnak, illetve munkásszállásnak is ideális, valamint társasházi lakásokká való átalakítása is lehetséges!További információkért, hívjon bizalommal! A Lighthouse Ingatlan referenciái a weboldalon is megtalálhatóak.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Kápolnásnyék, Fejér megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 313,81 ezer Ft/m²
Fejér megye 362,50 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Ellenőrzött Partner Ellenőrzött Partner
phone +36 70 318
© ingatlan.com - 1999 - 2023 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu
Magyar English Deutsch