Vereb, Fejér megye

Eladó családi ház
Vereb, Fejér megye
Alapterület
100 m²
Telekterület
565 m²
Szobák
4
Azonosító: 32422321
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Home-Tech Ingatlaniroda) összes hirdetéséhez
Hajzer Miklós,
Home-Tech Ingatlaniroda
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
nincs megadva
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
földszintes
Fűtés
vegyes tüzelésű kazán
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
egy helyiségben
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs
Parkolás
udvari beálló

Leírás

Ha igazi, vidéki tiszta levegőre, csendre, nyugalomra vágyik, de nem akar nagytávolságot megtenni, hogy elérje Budapestet, Székesfehérvárt vagy a Velencei tavat, megtalálta az Önnek megfelelő ingatlant!
Eladásra kínáljuk ezt a csendes környezetben fekvő 100 m2-es családi házat, Vereb központjának közelében.
Az épület vegyes falazatú, a régi rész 1960-70-es években épült, 60 cm vastagságú vályogból, az új rész falszerkezete, a 2010-es években történt bővítést követően, B30-as téglából készült.
2020-ban a falak külső szigetelése megtörtént, valamint műanyag szerkezetű, hőszigetelt homlokzati nyílászárók kerültek beépítésre. 2021-ben az elektromos rendszer modernizálása, cseréje is megtörtént. A ház egy szintes, négy szobával rendelkezik. Az épületbe fedett tornácról jutunk be, ahol tágas konyha és étkező van kialakítva. Az étkezőből az utcafront irányába két egymásból nyíló nagyszoba érhető el. A másik irányban egy közlekedő folyosón keresztül két önálló bejárattal rendelkező kisszoba található. Ebből a helyiségből nyílik még, egy önálló ablakkal rendelkező fürdőszoba, amely magába foglalja a mellékhelyiséget is (a helyiség kettéválasztása, igény szerint megvalósítható). Az otthon melegét központi fűtés szolgáltatja, amely vegyestüzelésű kazánról működő meleg vizes radiátorokkal megoldott. A melegvíz ellátás elektromos bojlerrel történik. A ház mögött egy különálló tároló található, amelyben elhelyezésre került a kazán is. A ház tetőszerkezete jelenleg megfelelő védettséget biztosít a csapadék ellen, de a közeljövőben felújítása javasolt.
A telek szép, rendezett, területe 565 m2. Igény szerint alkalmas, kisállattartásra, kertészkedésre, kerti kemence, kerti medence, gyerekjáték elemek, illetve egyéb kikapcsolódást, pihenést szolgáló tárgyak elhelyezésére.
Vereb község Fejér megyében található, félúton Budapest és Székesfehérvár között, a Velencei-tótól kb. 15 km-re északra helyezkedik el. Elérhetősége közúton, a nyugati szomszédja, Lovasberény felől a 8117-es úton, valamint délkeletről Pázmánd, az M7-es autópálya irányából. Vasútvonal nem érinti, a legközelebbi vasúti csatlakozási lehetőség a Budapest-Székesfehérvár vasútvonal, Kápolnásnyéki vagy Velencei megállóhely.
Földrajzi fekvésénél fogva ősidők óta letelepedésre csábító hely volt.
A településen található: Óvoda, Általános iskola, Orvosi rendelő, Posta, Katolikus és református templom, élelmiszer- és dohánybolt.
Az ingatlan tehermentes, megtekintés, előre egyeztetett időpontban lehetséges. Hasonló, Kápolnásnyéki családiház csere értékegyeztetéssel megoldható.
Irányár: 27 000 000 Ft.
Elérhetőség: +
Az Irodánk banksemleges tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel áll tisztelt ügyfeleink rendelkezésére. Energetikai tanúsítvány elkészítésében segítünk. Egyedülálló hitel konstrukciók a vásárolni kívánt ingatlanok finanszírozásához. Az adásvételi szerződés megkötéséhez ügyvédi segítséget is biztosítunk.
Jöjjön el a díjmentes tanácsadásra!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Kattintson az iroda (Home-Tech Ingatlaniroda) összes hirdetéséhez
Hajzer Miklós,
Home-Tech Ingatlaniroda